Follow:

Fashion friday : FitFlop Pantoffels

2020-Fitflop4a Yay..! Het is vrijdag. Het is bijna weekend. Sinds vorig jaar blog ik af en toe, niet omdat ik niet leuk meer maar omdat ik de laatste tijd juist geen tijd en nog steeds inspiratieloos. Ik vind het wel nog steeds leuk om te bloggen en ook te vloggen. In de blog van vandaag ga ik een fashion items die ik heel graag en dagelijks in huis dragen is een pantoffel. Deze hip, zacht en super compy pantoffel ga ik met plezier aan jullie laten zien. Kijk je mee 2020-Fitflop4aa Als thuis geen pantoffel dan draag ik wel sokken, alleen draag ik ook graag pantoffel voor alle seizoen. Ik vind het heerlijk om in huis sokken en pantoffel te dragen. Van de webshop onlybrands mocht ik schoenen uitzoeken (superleuk, dank je wel!). Tijdens ik op de webshop rondkeek, vind ik aantal leuke merken en schoenen. De schoenen die in mijn verlanglijst staan zijn van het merken Birkenstock (die van mij al versleten en ik heb al weggooien. Nieuw nodig), Fitflop, Sorel (vooral laarzen/schoenen voor in de winter), moonboot (snowboots), Teva (dit ken ik niet maar ik ben heel erg benieuwd naar) en ook de bekende merk Timberland (nog geen van dit merk). Na rondgesnuffeld besloot ik een pantoffel te bestellen want zoals ik eerder verteld, draag ik graag binnen een pantoffel. Ik heb pantoffel van het merk Fitflop. FitFlop is het wereldwijd bekende merk als het gaat om sandalen, slippers, clogs, laarzen en sneakers. Ik weet het dat de zomer komt er aan maar ik heb echt pantoffel nodig dus vandaar dat ik voor een pantoffels heb gekozen. Dit merk ken ik wel maar ik heb nog nooit van dit merk, nu wel. 2020-Fitflop4abb Deze hip en zacht is Sarah pantoffels van FitFlop. De FitFlop Sarah heeft een lichtgewicht iQushion zool. Dankzij de stevige rubberen zool is de pantoffel ook prima buitenshuis te dragen en hoeft u niet bang te zijn voor uitglijders. Maar ik draag deze pantoffel graag gewoon voor in de binnenhuis. De zool maakt wel een beetje lawaai tijdens lopen maar het is niet te storen. 2020-Fitflop4abbbb Je kunt deze pantoffels omhoog of omlaag te dragen. Ik vind beide manier leuk. Aantrekken gaat alleen prettig als de slof eerst omhoog doen. Uittrekken met de slof omhoog of omlaag geen probleem. Ik draag ze in de maat 37 en precies goed. Ik draag ze nu dagelijks met plezier (met sokken en of zonder). Deze heerlijk warme pantoffels zijn gemaakt om te relaxen in stijl. Zeker een perfecte pantoffels voor in- en om het huis! Ik ben heel erg blij mee. Deze heerlijk zacht, comfortabel en hip pantoffels is geschikt voor dames. Leuk voor als een cadeautje of als je deze pantoffels ook leuk vindt, nu in de sale. Grijp de kans dus. Shop je ze op onlybrands.nl

Veel shop pelzier! 2020-Fitflop4ab 2020-Fitflop4abbb 2020-Fitflop4aaa

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply Simone

  Oh heerlijk. Ondanks dat het al lente is loop ik nog steeds op sloffen. Koukleum haha

  02 May 2020 at 20:41
 • Reply hippiemeisje

  die lijken me comfy. Alleen niet het moment, ik draag dat echt alleen in de winter, nu ga ik gewoon blootsvoets…

  02 May 2020 at 09:21
 • Reply Jasmijn Bult

  Ziet eruit als een super relaxte slof! Ik ben een echte blote voeten loper, heb het ook snel warm haha.
  Jasmijn Bult´s last blog post ..Kanaal trailer update & Oorlogs bezichtigingen | Weekvlog no.51

  28 April 2020 at 11:13
 • Reply Bjorn

  Haha, ik hou van sloffen, mijn kinderen ook, het liefst de hele dag aan, zeker in vakanties!!

  27 April 2020 at 16:25
 • Reply KoolFamily

  Zien er inderdaad heel comfy uit.
  KoolFamily´s last blog post ..Tips voor home-schooling

  27 April 2020 at 08:20
 • Reply Tania

  Wist niet dat ze ook pantoffels hadden. Ze zien er heel comfy uit

  26 April 2020 at 21:48
 • Reply Tessa

  Die zien er leuk en erg comfortabel uit!
  Tessa´s last blog post ..Beauty Lockdown tips

  26 April 2020 at 17:23
 • Reply Sandra

  Lijken me erg leuk en comfortabel, maar momenteel loop ik graag op blote voeten

  26 April 2020 at 15:16
 • Reply Lizette

  Ze zien er heerlijk warm en zacht uit. Ik loop veel op sokken en zodra het kan (qua temperatuur) op blote voeten in huis.
  Lizette´s last blog post ..Met je baby naar een warme bestemming, zo overleeft je baby de hitte!

  26 April 2020 at 14:20
 • Reply nicole orriens

  Leuk dat je ze op twee manieren kunt dragen! Ze lijken me heel comfortabel.

  26 April 2020 at 09:18
 • Reply Kimberly Verbaan

  Wat een heerlijke pantoffels lijken me dat zeg. Ik draag thuis ook alleen maar pantoffels

  25 April 2020 at 16:36
 • Reply Joyce - SomedayTodayNL

  Oeh die zitten vast heerlijk! Ik loop zelf eigenlijk altijd op dikke anti-slip sokken. Ook prima!

  25 April 2020 at 15:45
 • Reply rachel

  die lijken mij heerlijk zitten!! heb zelf uggs sloffen en daar loop ik voorlopig nog wel even op 😉

  24 April 2020 at 11:36
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge