Follow:

Kruidvat Solait Kids SPF50+ Sun Spray & Kruidvat Solait SPF30 Sun Spray

2020-Kruidvat-Zonnecreme4a Eindelijk komt de zomer aan. Heerlijk dragen wij weer luchtige kleren, korte broek aan maar voordat je de deur uit, vergeet je niet zonnespray te gebruiken. Vandaag blog ik twee Kruidvat zoneproducten. Lees je mee

Kruidvat Solait Kids SPF50+ Sun Spray € 9.49 (250ml)

2020-Kruidvat-Zonnecreme4ab Kruidvat Solait Kids SPF50+ Sun Spray zit in een gele plastic fles. De zonnebrandspray bevat vitamine E en een combinatie van uv-filters voor directe bescherming. Uitgeroepen tot Beste Koop door de Consumentenbond!

Voordelen en kenmerken van de Kruidvat Solait Kids SPF50+ Sun Spray:
– beschermt tegen uv A- en uv B-stralen
– waterresistent
– plakt niet
2020-Kruidvat-Zonnecreme4abb De spray systeem vind ik erg handig. De rode onder de spray denk ik een beveiligingssysteem die je laag en omhoog kunt doen. Dat vind ik erg fijn zodat je niet per ongeluk de spray gedrukt. Voor het gebruik eerst goed schudden dan spray maar royaal op je hele lichaam. De zonnecreme is wit en de spray deed goed. Volgens Kruidvar plakt deze zonnespray niet. Als je niet vergeet om eerst te schudden, plakt inderdaad de creme niet maar als je vergeet om eerst te schudden dan voel het wel een beetje plakkerig aan. Breng de zonbescherming regelmatig opnieuw en royaal aan.

Kruidvat Solait SPF30 Sun Spray € 8.49 (200ml)

2020-Kruidvat-Zonnecreme4ac Kruidvat Solait SPF30 Sun Spray zit ook in een gele fles. De zonnespray met vitamine E biedt je huid een hoge bescherming. 2020-Kruidvat-Zonnecreme4acc Met handige spraysysteem gebruik je hem gemakkelijk. Het spray werkt goed en voor gebruik even schudden. Vergeet niet voordat de deur uit, schud eerst en smeert deze zonnebescherming royaal aan. De crème smeert fijn. 2020-Kruidvat-Zonnecreme4aa
Kruidvat Solait Sun Spray producten hebben in een handig verpakking die je ze overal kan meenemen. Vergeet niet voor je de deur uit, breng de zonnebescherming aan. Ik ben klaar voor de zomer dus kom maar op de warm temperatuur. Kruidvat zonneproducten kan je in de winkel bij jouw in de buurt kopen maar ook online op de webshop Kruidvat. Nu in actie de tweede halve prijs.
Veel shopplezier

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Beautyn0te

  Fijne review, die lijken me zo fijn in spray variant

  14 May 2020 at 11:29
 • Reply rachel

  ze zijn zo fijn die sprays voor die kleintjes 😀 fijne review

  14 May 2020 at 10:03
 • Reply Simone

  Deze hebben wij toevallig voor ons petekindje in huis. Nu onze spruit eraan komt zal ik zeker ook goede bescherming in huis moeten halen.

  27 April 2020 at 10:02
 • Reply Rory

  Zonnebrand is heel erg belangrijk. Onlangs durfde ik geen zonnebrandcrème op mijn eczeemplekken te doen, maar de zon is juist nu heel erg krachtig. Nog net in het voorjaar en dus heb ik een heel goed merk zonder parfum gevonden. Voor de andere lichaamsdelen kan ik mij voorstellen dat dit fijne zonnebrandproducten zijn. Goede actie ook bij Kruidvat.
  Rory´s last blog post ..Bezuinigen? Juist in de crisis?

  26 April 2020 at 11:03
 • Reply Sherry

  Wat super leuk. Mooie foto’s en sfeerbeelden. Ik ben erg benieuwd.

  24 April 2020 at 23:22
 • Reply Tessa

  Dit lijken mij erg fijne zonnebrands
  Tessa´s last blog post ..Review: Olcay Gulsen Beauty Lash Goals

  23 April 2020 at 19:22
 • Reply Tania

  Heb de spray ook gekocht voor mijn zoontje. De zonneproducten van Kruidvat zijn mijn favoriete zonneproducten

  23 April 2020 at 18:27
 • Reply Joyce - SomedayTodayNL

  Lijken me erg fijn! Ik ben sowieso meer van de sprays dan van de tubes.
  Joyce – SomedayTodayNL´s last blog post ..Little Yoga review

  23 April 2020 at 14:27
 • Reply Lizette

  Oh fijn! Ik hou van spray voor de kleine, want voor smeren loopt ‘ie veel te snel weg.
  Lizette´s last blog post ..De 12 tofste spelletjes voor op reis

  22 April 2020 at 22:26
 • Reply Queenofhappylife

  Wat heb jij een leuke blog! Door dit artikel ga ik van de week naar de Kruitvat want ik was nog opzoek naar goede zonnebrand.

  22 April 2020 at 13:43
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge