Follow:

Fashion friday : Hoge sneakers

2022-Gabor-Hoge-Sneakers3aa

Hoi..hoi…! Het is niet meer sombere weer de laatste tijd. De zon schijnt prachtig maar wel nog best fris vooral als je in de schaduw zit/loopt. In de zon zit/loopt is het wel heerlijk. Zoals jullie waarschijnlijk weten, ben ik dol op sneakers. Ik heb (nog) niet zo veel sneakers, wel 1 – 3 lage sneakers. De hoge sneakers heb ik 1 geloof ik. Toch nog 1 hoge sneakers erbij kan geen kwaad en vandaag laat ik jullie de nieuwe schoenen zien namelijk hoge sneakers. Kijk jullie mee.

2022-Gabor-Hoge-Sneakers3aaa Love sneakers en het is altijd lastig als je kans krijgen om nieuwe schoenen uit te zoeken. Als ik op de webshop rondsnuffelen, word ik hebberig van. Dit mooi dat leuk….Poeh..welke schoenen zou ik kiezen? In mij verlanglijstje staan genoeg maar als het moet kiezen is het toch lastig. Ik wil eigenlijk graag weer lage sneakers maar ik heb al 1, 3 lage sneakers. Na lang te twijfelen heb ik uiteindelijk voor hoge sneakers gekozen. Deze keer heb ik voor hoge sneakers gekozen.

2022-Gabor-Hoge-Sneakers3a Deze hoge sneakers is van het merk Gabor €99,95. Er zijn meerdere kleuren beschikbaar maar ik heb voor Cognac kleur gekozen in maat 37. Aan de binnenkant is van textiel en de buitenkant is leer. De materiaal van de zool is van rubber en de voetbed is uitneembaar. Naast de veter is er ritssluiting om je hem snel aan en uit te trekken. Love schoenen met ritssluiting, handig vind ik. De kleur vind ik ook mooi en voor mij makkelijk ook te combineren met de kleding zoals jeans, jurkje, legging en rokje. Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik toch even moet aanwennen met de hoge sneaker. Ik draag wel enkel laarzen maar toch anders met hoge sneakers misschien omdat ik niet gewend ben. De sneakers zien erg leuk uit en heeft ronde neus. Hij zit lekker, alleen de linker schoentje aan de binnenkant iets beetje hard, misschien als vaak dragen stuk soepeler. Verder loopt ze lekker. Komende dagen draag ik ze zeker, even wat anders dan lage sneakers. Kortom ben ik erg blij met deze sneakers. Love schoenen. Ga je voor hoge sneakers of lage sneakers?
Voor mij beide varianten is welkom.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like