Follow:

Fashion friday : kids Parka Winterjas

2019-FF-DJ1a
De winterjas van mijn zoon wordt al te klein en ook de ritssluiting is kapot. Ik heb al de andere ritssluiting met hand genaaid maar toch heeft hij nieuw winterjas nodig. In de sale heb ik aantal kleding voor hem besteld o.a. winterjas. Maar de jas is blijkbaar dun voor in de winter, op de site zie ik hem er warm uit. Super jammer dus maar die kan nog in de tussen seizoen dragen. Ik zoek dus weer een winterjas voor hem. Tijdens zoektocht kwam ik terecht op de webshop kleertjes.com. Ik ken al deze webshop want in verleden had ik met hun samengewerkt. Daar viel mijn ogen op deze winterjas en wat ook nog leuk is dat deze jas in de sale. Yes! I love sale. Ik bestelde hem en hopelijk is deze jas warm geeft voor deze winter.


2019-FF-DJ1aa
Met opzet bestelde ik een groot maat (maat 152). Er zijn meerdere kleuren beschikbaar maar ik heb gekozen voor deze rodewijn kleur besteld. Cars Jeans is onbekende merk voor mij. Ik koop online kleding meestal bij zara, mango, kiabi behalve bij zeeman, C&A en Wibra ofzo als toevallig in het centrum lang en leuks gezien. Deze parka winterjas heeft twee pocketzakjes aan de voorkant met klep en een paspelzak met ritssluiting op de linkerborst. De pocketzakjes aan de voorkant vind ik altijd handig. Love dat stijl. Mijn winterjas heb ik zo`n pocketzakjes. En aan de binnenkant is er ook een zakje en is gevoerd met zachte tricot. De capuchon heeft nepbont die kan eraf halen als die niet wilt dragen. Deze parka winterjas is gemaakt van windichtte nylon.

2019-FF-DJ1aaa
Toen ik deze jas binnengekomen, voelt deze jas licht en dun (precies hetzelfde net als de winterjas van de zara). Oei…! Ik twijfel of deze winterjas warm geeft maar volgens mijn zoon dat deze jas warm geeft, net als oude winterjas die kapot is. Nou gelukkig maar dat ik een winterjas voor hem gevonden. Hopelijk kan hij dragen voor deze winter en volgende winter.

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Fashion friday : Brrr koud

Share
Previous Post Next Post

You may also like