Follow:

Fashion friday : Joggers, Corset Crop Top en Loungewear set

2020-Femme-Luxe11aa

Hoi..hoi…! Het is tijd voor Fashion friday artikel. Deze keer ga ik jullie twee joggers, corset crop top en loungewear set zien. Deze fashion item heb ik besteld bij webshop Femme Luxe. Kijk je mee naar mij aankopen.2020-Joggers2 2020-Joggers2b Zoals jullie al waarschijnlijk weten, ben ik een ambassador FemmeLuxe en dus daarom mocht ik weer vier kleren zelf uitzoeken. Op dit moment zijn de trousers of bekend als joggers trends. Zelf draag ik graag joggers, heerlijk ruimte, relax gevoel. Ik heb twee joggers besteld en ik zou zeggen dat het nooit genoeg om aantal joggers te hebben. De joggers heb ik in maat S gekozen want vorige keer maat 8 vind te groot. De peach kleur vind ik te hoge bij de waist, het zit dus niet zo fijn maar hij kan wel nog te dragen.Lekker chillen op de bank met heerlijk warm zachte broek. Maar je mag ook de joggers naar buiten te dragen bijvoorbeeld wandeling, naar supermarkt etc. En je kunt het makkelijk te combineren met lange thsirt, blouse, sweatshirt of hoddie en sneakers aan of je favoriete schoenen.

2020-Joggers1a2020-Joggers1aa Deze keer bestelde ik Corset dress maar dan soort Crop Top. Het ziet er leuk uit en het lijkt mij erg leuk om toch te hebben. Het zit best wel lekker vooral de bandjes, alleen jammer dat geen beugels om de borsten te steunen en de beugels aan de zijkant helaas eentje los. En de lange aan de onderaan voor wat. Eerlijk gezegd weet ik echt niet. Mijn borsten zijn plat geworden, misschien omdat ik maat S draag, iets te klein. 2020-Loungewearset11a Een loungewear set. Net als joggers draag ik ook graag loungewear als ik thuis ben. Deze lounger heeft tie-dye patroon, heeft zachte materiaal, alleen denk ik als vaak dragen, wordt hier en daar bolletjes van (pluizen zeg maar) maar ik hoop dat niet maar ik vermoed het wel. Het is wel lekker om te dragen. Je kunt hem ook voor als naar buiten te dragen. Het ziet er toch leuk uit met tie-dye stijl.
2020-Femme-Luxe11aaa Stuk voor stuk vind ik erg leuk Fashion items, alleen jammer van de losse beugel zo kan je niet hem dragen. De joggers en de lounge broek heeft elastiek aan voor de heup en enkels. Ben je opzoek naar Bodysuits of Jeans kan je terecht op Femmeluxe webshop.
Veel shopplezier

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like