Follow:

Fashion friday : Laty world – Kasjmier Sjaals (sampleo)

 photo 2017LateWorld1a_zpsh79ykczx.jpg
Een paar dagen terug ben ik verrast blij van een pakketje met daarin een sjaaltje. Vandaag show ik mijn nieuw sjaals aan jullie. Kijk je mee

 photo 2017LateWorld1aaa_zpskzgwbfbd.jpg
Al een tijdje volg Sampleo mij instagram en ik volg hun terug maar ik heb nog nooit aangemeld. Toch besloot ik aanmelden als een ambassadeur. Op hun site zijn er aantal categorie zoals beauty, fashion etc. Toen ik op fashion categorie en zag deze champagne dan ik heb meegedaan en onverwacht dat ik een van drie gekozen ambassadeur.

De sjaal van het merk Laty World. Deze vierkante sjaals (140 bij 140 centimeter) zijn hand geweven in een eco-werkplaats in Nepal. Het materiaal van de sjaals komt van de zachtste gedeelde van de geitenvacht. Kasjmier heeft een hele fijne structuur, licht en zacht maar toch lekker warm om te dragen. Yes! I need it. Ideaal als hals accessoire of voor thuis (zoals ik) of voor onderweg/lange reis om warm te blijven.

 photo 2017LateWorld1aa_zpspudzvhf8.jpg photo 2017LateWorld1aaaaa_zpsdmtugaso.jpg photo 2017LateWorld1aaaa_zpsqko7knoq.jpg
Deze Laty world – Kasjmier Sjaals is een hele fijn, licht en zacht. Ik schrik van de prijs want deze sjaal is niet goedkoop, prijs €

Op dit moment is zoek Sampleo ambassadeur voor champagne Voedselproducten en beauty. Ik zal weer meedoen als er geschikte test producten voor mij. Ben je al bekend met Sampleo

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd.

Share
Previous Post Next Post

You may also like