Follow:

Nieuw : Nobis muts – headict.nl

Nobis - headict.nl
Toen ik eerste keer in Nederland kwam, was best niet zo lekker weertje. Hard waaien en echt..echt koud voor mij. Ik kan echt niet tegen vooral mijn oren, handen en voeten. Ook in de zomer, lente of in de herfst en vooral in de winter als de wind koud is, krijg ik altijd koude oren. Ik had geen enkele muts meegenomen maar ik mocht van mijn schoonzusje en mijn schoonmoeder sjaal lenen ook winterjas. Ja…winterjas in mei/juni droeg ik, geloof ik.

Nu weet ik sjaal, muts, handschoenen is het nodig hier in Nederland. Een paar dagen geleden ontving ik een muts van het merk Nobis en de muts zelf vind ik heel erg leuk.

Nobis - headict.nl
Binnenkant met extra zachte stof (acryl met teddy beer voering) zodat je geen koude oren krijgen. Lekker warm maar niet te!
Nobis - headict.nl
Ik vind hem heel erg leuk omdat hij best simpel muts is en de kleur vind ik ook tof! Lekker simpel dus en ik kan hem makkelijk combineren bij elke outfits/winter(jas). Hij is van merk Nobis “Makayla cream”. Deze muts komt van headict en hij kost €49,-
Nobis - headict.nl
Nobis - headict.nl
Headict is een toffe webshop die je niet alleen mooie mutsen kunt vinden maar ook sjaals, caps en andere accessoires zoals zonnebrillen en riem. Ze hebben een erg leuk assortimenten en niet alleen voor dames maar ook voor mannen en kinderen. Het is een zeker moeite waard om gehele toffe assortimenten op webshop headict te kijken. Je kunt met Creditcard, Paypal en Ideal betalen.

Een of meerdere producten uit dit review/swatches zijn toegezonden door een PR bureau en een bedrijf

Share
Previous Post Next Post

You may also like