Follow:

Fashion friday : Muts

Djess & Muts
Het wordt koud en kouder. Naast handschoenen draag je ook een sjaal en muts. Djess heeft nog muts toen hij kleuter was en het past nog goed. Maar ik heb wel twee muts zelfgemaakt. Ik vind het leuk maar deze vind toch iets te groot. Niet te zien maar het is iets te groot. Maar goed voor de foto`s wil ik toch vandaag showen want tja de foto`s zijn al een paar weken terug al gemaakt. En die dag was heerlijk zonnig en het was woensdag, iedereen naar buiten. Wij ook dus en goed gebruik voor fotoshoot natuurlijk 😀 Kijk mee naar de muts eh…outfit ook, gewoon dagelijk outfit van Djess met muts deze keer.

Djess & Muts
Mijn ventje wordt groot maar bepaalde blik, zie ik hem toen hij peuter en kleuter was. Ohhh mis ik dat maar nu geniet ik van hem.

Wearing : Jas – Zara | Shoes – Mango | Broek en muts : Zeeman (muts zelfgemaakt, wol – zeemen)

Djess & Muts
Djess & MutsDjess & MutsDjess & Muts

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like