Follow:

Fashion friday : Ribbed & Fleece Loungewear set

2020-Femme-Luxe7aeee Al een paar dagen zijn geen zomerweer. Het weer is een beetje fris, het lijkt wel herfst. Hopelijk schijnt de zon komende dagen. Want ik wil af en toe toch video/foto`s maken buiten maar als regen en hoop wind dat heb je geen zin in. Nu is het tijd om fashion friday up to daten. Vandaag laat ik vier fashion items aan jullie zien. Kijk je mee

2020-Femme-Luxe7ac Als ambassador van een webshop Femme luxe voor boggers mag ik weer vier fashion items uitzoeken. Alleen de fashion items zijn niet zo veel zoals op de webshop femmeluxefinery. De meeste fashion items zijn erg leuk maar niet echt voor mij. Dus daarom bestelde ik aantal loungewear set. Het bevalt mij fijn de loungewear set zoals je in vorige blogpost loungewear set zien. Ik vind het niet erg om loungewear set te bestellen. Toch is het niet genoeg om ze te hebben want tja op de site zij er meerdere kleuren. Ik kan lekker elke keer makkelijk afwisselen of ze combineren. En als de product bevalt goed dan wil je toch in andere kleuren ook hebben of toch graag iets anders. Dus vandaar dat ik weer loungewear set bestelde maar deze keer is ribbed en fleece loungewear set. 2020-Femme-Luxe7ab Alle eerste heb ik een ribbed loungewear set. Deze set bestaat uit twee delen een bovenste stuk is een lange mouwen met crop stijl met Twist aan de voorkant, erg leuk. En een wijde broek maar ik ontving alleen de bovenste stuk. Ik mis dus de wijde pijp broek. Ohhh wat jammer want ik wil die zo graag hebben. Ik heb in maat S/M besteld. Wat ik fijn vind van deze tshirt is de neck stijl niet laag, voldoende hoogte. 2020-Femme-Luxe7acc De tweede is ook ribbed loungewear set maar dan net iets anders. De top is crop stijl maar heeft vleermuis mouwen. De broek is best hoog, geen zakjes aan de voorkant dan mis ik het wel. Dankzij hoge waist is mijn buik goed dicht behalve als je je handen omhoog trekken dan zie je wel mijn buik. Wat ik leuk van deze lange tshirt is dat de neck is rond stijl. love it. 2020-Femme-Luxe7accc Deze setje heb ik in maar S besteld. Het past goed, alleen de lengte van de broek iets te lang. Maar ik kan ze een laag omhoog rollen of afknippen als ik wil. Bij de is de ribbed kleiner naar de bovenste loungewear set. 2020-Femme-Luxe7accccc 2020-Femme-Luxe7acccc 2020-Femme-Luxe7ae De derde ribbed loungewear set – Aloranna in maar S/M (8/10 uk size). De ribbed is breed. Deze loungewearset heeft een korte mouwen en rond hoge neck, love it, alleen de mouwen zijn te kort vind ik persoonlijk. Van mij mag iets langer of helemaal mouwloos. De boek heeft twee broekzakken, niet diep maar wel handig. Ik kan mijn handen er in de broekzakken doen. De lengte is veel te lang, bij deze moet ik zeker wel een beetje afknippen. De kleur vind ik mooi, lekker opvallend. 2020-Femme-Luxe7aee 2020-Femme-Luxe7ad Als laatste is een fleece loungewear set – Avianna in maat – S (8/10 uk maat). Ik wil zo graag warm loungewear set hebben. Ze zijn erg zacht en de bovenste stuk is er zak aan de voorkant, yay! handig. Alleen mis ik wel broekzakken bij de broek. De materiaal denk ik aan warm dekken voor op de bank tijdens TV of Netflix kijken of bezig met je tablet/smartphone. Lekker deze loungewear set vooral voor koude tijden. Voor nu iets te warm. 2020-Femme-Luxe7a Als ik thuis ben, draag ik graag relax kleren en loungewear is echt aanrader. Het voelt relaxen. Maar als ik toch anders wil, bestel ik andere fashion items. Zoek je ook kleren zoals bijvoorbeeld Corset Dress, Black Lace Bodysuit, Jeans en Trousers. Shop je ze allemaal op de femmeluxefinery

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like