Follow:

Kneipp Goodbye Stress – body lotion & handcrème

2020-Kneippgoodbystress7a

Kneipp Goodbye Stress lijn -die onlangs nog werd bekroond met een Careality Care Award voor beste innovatie in lichaamsverzorging – wordt uitgebreid met een handcrème en body lotion. Natuurlijk verzorgingsproducten voor je huid en voor positieve energie. Vandaag blog ik over deze Kneipp producten. Lees je mee2020-Kneippgoodbystress7aa De nieuwe Kneipp Goodbye Stress body lotion & handcrème zijn aanvulling op de nieuwe Goodbye Stress lijn. Met de bijzondere werking van opwekkende rozemarijn en verfrissende watermunt wordt de huid gekalmeerd, verzorgd en hersteld.

Watermunt is zeer verfrissend en zorgt voor een hoger energieniveau. Daarnaast verlicht het de luchtwegen en biedt het ondersteuning bij verkoudheid of griep.

Rozemarijn stimuleert het geheugen, de focus en de concentratie. Het geeft de geest een boost en zorgt ervoor dat stress vermindert. In drukke tijden is rozemarijnolie jouw vriend.

De nieuwe Kneipp Goodbye – Stress body lotion & handcrème zijn hoog kwalitatieve huidverdraagzame verzorgingsproducten met verzorgende plantenolie en natuurlijke werkstoffen:
– zonder conserveringsmiddelen, – zonder paraffine, siliconen en minerale oliën, – vanzelfsprekend zonder dierproeven en vegan.

Kneipp Goodbye Stress – body lotion

2020-Kneippgoodbystress7aab Kneipp Goodbye – Stress body lotion zit in een tube met daarop rozemarijn en watermunt plaatjes. Met klikbaar dop kan je makkelijk open en dicht doen. De lotion is vrij vloeibaar en laat zich makkelijk verdelen en trekt snel in, niet-plakkerig. Na een douch verwend mijn huid met deze heerlijke bodylotion en ruikt lekker fris.

Kneipp Goodbye Stress – Handcrème

2020-Kneippgoodbystress7aabb Kneipp Goodbye Stress – Handcrème zit ook in een tube van 75ml. Ook met klikbaar systeem, handig en makkelijk open en dichtdoen. De textuur van de creme is iets dikker dan de body lotion maar het smeert makkelijk en trekt snel in, geen plakkerig gevoel. Mijn handen worden heerlijk zacht, gehydrateerd en verzorgd. Het ruikt heerlijk fris. 2020-Kneippgoodbystress7aa Kneipp Goodbye Stress – body lotion & handcrème heeft een heerlijk fris geur. De verpakking is simpel maar handig en je kunt ze dus makkelijk om mee te nemen voor op vakantie. De verpakkingen zien er erg mooi uit. De nieuwe Kneipp Goodbye Stress body lotion (200ml) €9,49 en handcreme (75ml) €6,49 zijn te koop bij de drogisterijen en ook online.

Kneipp Goodbye Stress producten:
– Badolie (100ml) €9,99
– Douche (250ml) €6,99
– Douche foam (200ml) €8,49
– Geurkaars (145gr) €7,99
– Thee (150zakjes) €4,99


Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like