Follow:

Kneipp Goodbye Stress – body lotion & handcrème

2020-Kneippgoodbystress7a

Kneipp Goodbye Stress lijn -die onlangs nog werd bekroond met een Careality Care Award voor beste innovatie in lichaamsverzorging – wordt uitgebreid met een handcrème en body lotion. Natuurlijk verzorgingsproducten voor je huid en voor positieve energie. Vandaag blog ik over deze Kneipp producten. Lees je mee2020-Kneippgoodbystress7aa De nieuwe Kneipp Goodbye Stress body lotion & handcrème zijn aanvulling op de nieuwe Goodbye Stress lijn. Met de bijzondere werking van opwekkende rozemarijn en verfrissende watermunt wordt de huid gekalmeerd, verzorgd en hersteld.

Watermunt is zeer verfrissend en zorgt voor een hoger energieniveau. Daarnaast verlicht het de luchtwegen en biedt het ondersteuning bij verkoudheid of griep.

Rozemarijn stimuleert het geheugen, de focus en de concentratie. Het geeft de geest een boost en zorgt ervoor dat stress vermindert. In drukke tijden is rozemarijnolie jouw vriend.

De nieuwe Kneipp Goodbye – Stress body lotion & handcrème zijn hoog kwalitatieve huidverdraagzame verzorgingsproducten met verzorgende plantenolie en natuurlijke werkstoffen:
– zonder conserveringsmiddelen, – zonder paraffine, siliconen en minerale oliën, – vanzelfsprekend zonder dierproeven en vegan.

Kneipp Goodbye Stress – body lotion

2020-Kneippgoodbystress7aab Kneipp Goodbye – Stress body lotion zit in een tube met daarop rozemarijn en watermunt plaatjes. Met klikbaar dop kan je makkelijk open en dicht doen. De lotion is vrij vloeibaar en laat zich makkelijk verdelen en trekt snel in, niet-plakkerig. Na een douch verwend mijn huid met deze heerlijke bodylotion en ruikt lekker fris.

Kneipp Goodbye Stress – Handcrème

2020-Kneippgoodbystress7aabb Kneipp Goodbye Stress – Handcrème zit ook in een tube van 75ml. Ook met klikbaar systeem, handig en makkelijk open en dichtdoen. De textuur van de creme is iets dikker dan de body lotion maar het smeert makkelijk en trekt snel in, geen plakkerig gevoel. Mijn handen worden heerlijk zacht, gehydrateerd en verzorgd. Het ruikt heerlijk fris. 2020-Kneippgoodbystress7aa Kneipp Goodbye Stress – body lotion & handcrème heeft een heerlijk fris geur. De verpakking is simpel maar handig en je kunt ze dus makkelijk om mee te nemen voor op vakantie. De verpakkingen zien er erg mooi uit. De nieuwe Kneipp Goodbye Stress body lotion (200ml) €9,49 en handcreme (75ml) €6,49 zijn te koop bij de drogisterijen en ook online.

Kneipp Goodbye Stress producten:
– Badolie (100ml) €9,99
– Douche (250ml) €6,99
– Douche foam (200ml) €8,49
– Geurkaars (145gr) €7,99
– Thee (150zakjes) €4,99


Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Mandy

  Dit merk is super fijn maar kende specifiek deze producten nog niet maar ben wel nieuwsgierig geworden

  11 July 2020 at 23:39
 • Reply Frederique

  Hoe geweldig zou het zijn als je door een body lotion van je stress bevrijd zou worden! 😉

  10 July 2020 at 17:58
 • Reply Manon

  Dit lijkt me een heerlijke geur!

  10 July 2020 at 17:17
 • Reply rachel

  ik heb niet veel met kneipp gehad nog maar als ik hem tegen kom ga ik even kijken of het wat voor mij is
  rachel´s last blog post ..Primers getest

  10 July 2020 at 09:34
 • Reply Sanja

  Klinkt goed! Kneipp is altijd wel favoriet bij mij!
  Sanja´s last blog post ..Give away time!

  09 July 2020 at 17:44
 • Reply Felice Veenman

  Kneipp !! daar kan ik er nooit genoeg van hebben, ze zijn altijd zo lekker. Dit ga ik ook eens uitproberen

  09 July 2020 at 13:54
 • Reply Lodi

  Kneipp is voor mij altijd fijn, ik ben er dol op en moet weer nieuwe handcrème want deze gaat zo hard tegenwoordig, ik ga kijken voor deze van kneipp! Bedankt voor de tip.

  09 July 2020 at 12:51
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge