Follow:

Fashion friday : Sunny day at the beach

Dj
Ok! Het warm weer is niet meer deze maand maar alvast wil ik toch terug naar onze heerlijk vakantie in vorm outfit van mijn zoon laten zien. Het was veel te warm voor mij. Ja…echt! Ik zat/lag niet onder de zon. Ik zat lekker in de tentmaar dan niet genoeg afgekoeld, wel lekker in de schaduw. Mijn zoon en zijn nichtje hadden geen probleem mee. Ze genoten van water, zon en zand. Ideaal weer en plekje voor hun. Hoewel de kleding niet zo bijzonder was, toch leuk om aantal outfit foto`s te showen en omdat ik al deze foto`s gemaakt. Het toch zonde als ik hieronder niet laat zien, vind ik zelf en misschien jullie ook. Ik hoop dan dus kijk je mee voor lekker zonnig sfeer te genieten 😀

Djess at RenesseDjess at RenesseDjess at RenesseDjess at RenesseDjess at Renesse

WEARING : shirt – Zeeman | Hoed – Action

Photography : Dhinivh – Canon 600D + Yongnuo 50mm

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like