Follow:

Yongnuo 50mm – Alternatief lens voor Canon 50mm

Vandaag heb ik Yongnuo 50mm precies een maand in bezit. Via groep Facebook fotografietips las ik deze tip. Voor de prijs natuurlijk wil ik hem hebben en gelijk keek ik op ebay maar ik ging niet direct bestellen. Ik wacht toch tot ik echt zeker willen hebben. Maar die bleef in mijn hoofd en zoals jullie weten dat mijn Canon 50mm kapot is – artikel en ik was erg verdrietig. Ik kan hem echt niet zonder dus besloot ik toch Yongnuo 50mm te bestellen.
2015Yongnuo50mm1a

2015Yongnuo50mm1aa
Ik bestelde niet via ebay want het wordt de prijs stijgen en toen zie ik dat bij Kamera Express ook te koop dus dan maar gewoon bij Nederlandse camera webshop bestellen. Er komt met Yongnuo doosje
2015Yongnuo50mm1aaa
Op lens onderaan zat er een deze plastic.
Yongnuo50mm
Yongnuo 50mm is geschikt voor Canon Camera. Hij is alternatief lens voor Canon 50mm dus een stuk goedkoper dan de orriginaal Canon 50mm.

De lens levert haarscherpe foto’s en ben zeer verrast want ik heb weer 50mm hoewel deze budget varianten lens voor Canon. De lens maakt wel veel geluidjes tijdens foto`s maken. Ik weet het niet meer of die van Canon 50mm ook geluidjes maken. Ik kan niet ze vergelijken want Canon 50mm van mij is kapot. Maar als je hem vaak gebruik dan wen je wel van die geluidje. Video maken is ook mooi. Tot nu toe ben ik heel erg tevreden met de aanschaf van deze lens. Ik betaalde deze lens €62 incl. verzendkosten bij Kamera Express

Sinds ik deze heb, gebruik ik hem dagelijks en in mijn blog zien jullie al de foto`s al voorbijkomen vooral de outfits van DJ. Hieronder zijn nog een paar foto`s extra en ik bewerk ze niet.

Yongnuo50mmYongnuo50mmYongnuo50mmYongnuo50mmYongnuo50mmYongnuo50mmYongnuo50mmYongnuo50mm
Canon 600D + Yongnuo 50mm

Share
Previous Post Next Post

You may also like