Follow:

Fashion friday : UV-fashions Cabana Life

 photo 2016UVFashion1a_zpskzwj7tci.jpg
De zomer is al een tijdje voorbij maar als je van plan bent om naar lekker warm landen op vakantie te gaan, is het verstandig als je speciaal kleren meeneemt. In samenwerken met UV-Fashions mocht ik fashion items uitzoeken. En vandaag ga ik aan jullie laten zien.

 photo 2016UVFashion1b_zpswi8kmjnm.jpg
Sinds ik moeder ben, draag ik liever zwempak dan bikini. Ik weet het niet waarom maar ik vind het prettiger als ik zwempak aan. Op dames categorie heb ik een dames zwempak “Cabana Life – UPF 50+ Coral Seas” gekozen. Vrolijk kleurtje heeft deze zwempak en leuk patroontjes ook. De stof is zacht, de cup is best wel ruimte voor mijn B. De zwempak is gemaakt van ademende, sneldrogende stof._x000D_ _x000D_ Alle Cabana Life stijlen bieden 50+ UV-bescherming en blokkeert 98% UVA en UVB-stralen. Het is dus perfect voor in de zomer of naar warm landen op vakantie gaan. Vergeet dus niet deze zwempak meenemen.

 photo 2016UVFashion1c_zpsqghg251h.jpg
Toen ik op categorie voor kinderen, zag ik een zwembril voor kids van 0-6 years. De bril zit een doorzichtige plastic box.

 photo 2016UVFashion1cc_zpso6ylr3vk.jpg

 photo 2016UVFashion1ccc_zpsv8u7vfve.jpg
 photo 2016UVFashion1cccc_zpszr5n3uk1.jpg
Deze UV zwembril is verstelbaar en de bandje is flexibel. Fijn om te dragen. Er is verkrijgbaar in andere kleuren.

 photo 2016UVFashion1bbbb_zpsqqvcqfhd.jpg
Op UV-Fashion webshop vind je daar grootste assortiment van UV-kleding voor volwassenen en kinderen.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like