Follow:

Fashion friday : Yaya grey melange

Yaya
Het wordt langzamer vroeg donker en het weer wordt iets koud, gelukkig nog niet te koud. Ik ben blij met dit weer maar alvast voorbereiden voordat het weer koud is geworden, heb ik een trui binnengekomen. Vandaag show ik hem aan jullie, meer foto`s kijk verder hieronder


Yaya
De trui die ik heb binnengekomen is van het merk Yaya. Ik kende deze merk, geloof ik toen V&D nog bestaat.

Yaya
Deze trui is in maat S maar het valt oversized bij mij maar het is prima om hem te dragen met dit weer zoals nu. Aan de voorkant en achterkant van de trui staat artwork.

Yaya
YayaYayaYayaYaya
Deze Yaya trui grey melange komt van het webshop Henrisfashion vandaan. Ken je al het merk Yaya?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like