Follow:

Fashion friday : Zenner bloomy garden en Disco

Zenner Disco & Blommy Garden1s
Zenner komt er met de nieuw collectie “bloomy garden” en “Disco”. En ik aantal die ik Vandaag aan jullie laat zien. Kijk je mee

Zenner Bloomy Garden

Zenner Blommy Garden
Wandel mee met Zenner door haar Bloomy Garden, waar de liefde een grote rol speelt en de romantiek er van af straalt. Ik ontving drie verschillende haaraccessoire uit deze collectie :
– Bloomy Garden snapclip vlinder met schuifspeldjes, verkrijgbaar in het zwart of in het zilver.
– Bloomy Garden roll up elastieken zitten er in vier soorten elastiekken “glittergoud, rood, donkerblauw en zwart”. Je kunt andere varianten kopen in andere kleurcominatie.
– Bloomy Garden elastiek met bloem is een simpel elastiek met zwarte bloem, verkrijgbaar in de kleuren zwart en rood.

Met Zenner Bloomy Garden collectie creëer je in no time een elegante en romantische look. Er zijn zeven varianten verkrijgbaar uit deze collectie.

Zenner Disco

Zenner Disco
Disco fever dancing queen. Spotlights on! De Disco collectie van Zenner laat jouw jonge fashionista dansend door het leven gaan; in de schijnwerpers en tot ver daarbuiten. Dans, speel, feest. In deze collectie bevat knallende metallics en schitterende glitters weerspiegelen de discoballen gecombineerd met zacht pastel en het gebruik van lieflijke bloemen strikjes. Uit deze collectie ontving ik 3 varianten :
– Disco sierklemmen zitten er vier in roze kleur. Lief kleurtje maar je kunt andere kleuren kopen in rood of paars.
– Disco bloemen snapclips en glitter elastiek set bevat twee metallic bloemen snapclips en glitter elastiek of koop je in de kleur paars.
– Disco haarband met pailletten heeft vrolijke en knallende kleurtjes! Perfect om de show mee te stelen op de dansvloer.

Zenner Disco haaraccessoire is een must have, niet alleen voor op de dansvloer of de feestdagen maar ook dagelijks look.

Fashion friday : Zenner bloomy garden en Disco

Zenner Disco & Blommy Garden1s
Beide collectie van Zenner Bloomy Garden en Disco zijn erg leuk. Je kunt ze voor dagelijks gebruiken. Ga je voor elegant en romatiek look of ga j elke dag een feestje met Zenner Disco collectie “lekker dans..dans… de swingende 70’s. Op Zenner.nl vind je handige how-to filmpjes waarin styliste Aeola Relouw je laat zien hoe je Zenner haaraccessoires in jouw coupe kunt verwerken. Zenner producten zijn verkrijgbaar bij de drogisterijen o.a. Kruidvat.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like