Follow:

Fashion friday : Regenjas

Regenjas
Toen ik mini Dhini was, mocht ik niet in de regen van mijn vader lopen vooral als motregen is dan word je duizelig van. Ik ben zo snel ziek geworden (verkouden, hoesteen, griep etc). En als ik toch in de regen liep, moest ik thuis snel onder warm water en mijn hoofd goed wassen zodat ik niet ziek/duizelig werd. Ik had geen enkele regenjas maar wel paraplu. Alleen nam ik ook niet die paraplu mee 😀 Nu word ik oud/groot, loop ik gewoon in de regen. Ook hier in Nederland, alleen is de wind erg koud hier dus ik draag liever jas met capuchon of paraplu meenemen zodat ik niet nat word. Al jaren had ik deze jas in de kast hangen (nog nooit gedragen, de prijskaart zelf nog hangen). Maar toen deze week regendag was, besloot ik hem te dragen. Hij is een beetje straks geworden. Maar ik kan wel de knopjes dichtdoen hoor.

Regenjas
Ik kocht deze jas bij WE winkel in andere stad voordat ik van Djess had (dus al jaren in de kast hangen). Hij in de sale €29,95 ja… ik weet het nog de prijs want tja de prijskaart hangt nog wel. Hij is dun en er zijn steekzakjes aan de voorkant, zijn zw wel handig, alleen te klein (mijn smartphone en mijn hand zelf past niet erin). Jammer de bammer want ik hou van zakjes…handig!

De lengte is prima, alleen mis ik van deze regenjas de capuchon voor mijn hoofd. Dat zou fijn zijn voor mij persoonlijk. De binnenkant is er een voering in, alleen voor mij nog te koud. Ik kan niet tegen de koude wind.

Regenjas
RegenjasRegenjas

Ik weet het niet wat ik moet doen met deze regenjas. Zonde alleen in de kast hangen. Als ik handig ben zou ik hem pimpen. Deze regenjas is maat XS. Als jullie interesse hebben, mag mij mailen.

Ik zou wel graag een regenjas (net als dit) hebben maar dan capuchon en grote zakjes aan de voorkant en binnenkant.

WEARING : Regenjas – WE Fashion | broek – Lidl | shoes – van bomel winkel | Paraplu (via giftsmore.nl)

Draag je regenjas als regendag is?

Photography : Dhinivh – Canon 600D + Yongnuo 50mm

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like