Follow:

Femmeluxe outfits : lange jurk

2022-Femmeluxe6aaa

Hoi..hoi…! Mijn zomervakantie is snel gevlogen. Een tijdje geleden ontving al deze aantal kleren al en vandaag laat ik aan jullie wat ik besteld. Kijk je mee2022-Femmeluxe6a Jullie waarschijnlijk al bekend met femmeluxe want ik doe regelmatig hun kleding op mij blog showen (hastag femmeluxe of luxegal). Dit keer heb ik drie kleding besteld een gebreide lange jurk en twee chil broek. 2022-Femmeluxe6aa De lengte van de jurk is prima, aan de zijkanten kan je de knopjes open doen. Deze jurk is bodycon Chocolate Ribbed. 2022-Femmeluxe6ab De tweede item heb ik natuurlijk weer chil broek loungewear met fleece voering aan de binnenkant. Ik ben dol op vooral als het weer koud is, draag ik hem met plezier. Bij deze is de zakken aan de voorkant lekker groot en diep. love it. Ik draag maat 8. 2022-Femmeluxe6ac Deze broek is teddy bear materiaal, hij is lekker zacht en fluffy. Heerlijk om te dragen voor in de winter, op bank tv of laptopen, tablet en mobiel. Ik heb maat M (10) gekozen. Ook zijn er twee zakken aan de voorkant. 2022-Femmeluxe6aaa Weer leuke gescoorde kleding heb ik vooral de broeken. Lekker voor thuis. Graag draag ik comfy kleding als ik niet naar buiten hoeft te gaan. Meer leuke kleding zoals joggers, loungewear set, jurken te bestellen op FemmeLuxe webshop. Welke kleding vind je leuk?

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like