Follow:

Kruidvat Skin Science verzorgingslijn voor 55+ huid

2022-Kruidvat-Skin7a Hoi…hoi..! Kruidvat Skin Science lanceert complete verzorgingslijn voor de rijpere 55+ huid een hoogwaardige lijn huidverzorgingsproducten waar innovatie, wetenschap en beauty samenkomen, Skin Science 55+ Pro Age Cellular. 2022-Kruidvat-Skin7aa Skin Science sinds 2014 Kruidvat zorgt al jaren voor betaalbare en kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten voor alle huidtypes van goede en betrouwbare kwaliteit. Met lancering lancering van Skin Science in 2014 voegde Kruidvat en speciale lijn toe voor de huid vanaf 30 jaar. Door de jaren is Skin Science uitgegroeid tot een selectie kwaliteit hoogwaardige, innovatieve en geliefde producten.

Dit jaar introduceert Kruidvat speciaal voor de rijpere 55+ huid. De Skin Science 55+ Pro Age Cellular producten bevatten zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en hoogwaardige bestanddelen als Celligent, narcis-extract en groene, bruine en rode algen. Kruidvat Skin Science is bovendien 100% vegan. 2022-Kruidvat-Skin7aaa Kruidvat Skin Science 55+ Pro Age Cellular bestaat uit vier huidverzorgingsproducten die de huid hydrateren, verzorgen en laten stralen. Een uniek complex aan innovatie en hoogwaardige ingrediënten. 2022-Kruidvat-Skin7aaaa Kruidvat Skin Science Firming Lumious Eye Cream (10ml – €8,99) is effectief tegen donkere kringen, fijne lijntjes en verzacht de tekenen van vermoeidheid. De textuur is lekker zacht daardoor smeert fijn en trekt goed in de huid. De cream is ongeparfumeerd. Ik merk mijn ogen goed gehydrateerd en minder lijntjes.

Kruidvat Skin Science Cellular Power Face Serum (50ml – €8,99) heeft een intensief huidversterkende werking voor een egale, gladde huid. De cel-activerende rode algen verbeteren de elasticiteit en de huiddikte, en versterken de huidstructuur voor een stevigere en vollere huid. Het textuur is vloeibare daardoor trekt goed in de huid, geen plakkerig gevoel. Daarna smeer ik mijn huid met dagcrème en nachtcrème van hetzelfde lijn.

Kruidvat Skin Science Resculpting Lift Day Cream SPF 30 (50ml – €8,99) zorgt voor een gelift en een huid die gladder en krachtiger aanvoelt. De Resculpting Lef dag cream bevat ingredienten als Celligent voor effective cel- en DNA-bescherming, SPF 30 voor bescherming van de huid tegen vroegtijdige huidveroudering en nacis-extract voor een frisse uitstraling. De cream is niet te dik en niet te vloeibare. De cream ruikt aangenaam en het smeert gemakkelijk en trekt goed in de huid. Het voelt mijn huid heerlijk zacht en gehydrateerd all day long.

Kruidvat Skin Science Rescovery Night Cream (50ml – €8,99) ondersteunt van het herstel van de huid gedurende de nacht. Het product bevat celactiverend groene alg extract voor bevordering van de collagen en hyaluron aanmaak voor een verbeterde huidstructuur en bestrijdt huidverslapping. De cream is iest dik maar het smeert makkelijk en het trekt goed in. Het ruikt aangenaam en de volgende dag voelt mijn huid heerlijk zacht aan. 2022-Kruidvat-Skin7aaaaa Kruidvat Skin Science verzorgingslijn voor 55+ huid is een hele fijne lijn. Ik ben dik tevreden met alle producten en met plezier elke dag gebruiken. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan, stevig en gehydrateerd. Kruidvat beauty producten te koop bij de Kruidvat winkel bij jou in de buurt en ook online.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

bevat affie links
Share
Previous Post Next Post

You may also like