Follow:

FOOD : Dutch Jerky (beef jerky)

2023-Beef-Jerky3a

Hoi..hoi…! Hopelijk schijnt de zon komende dagen. Eerlijk ben ik zat met de regende dagen en koude weer. Winter seizoen vind ik toch best wel te lang. En als het weer koud is, denk ik aan eten. Geen idee waarom maar love eten. Het maakt niet uit wat als maar lekker is. Vandaag blog ik over food, namelijk gedroogde vlees “Dutch Jerky” (beef jerky). Lees je meeWat is Beef Jerky?
Beef Jerky is een smaakvolle, lang houdbare snack gemaakt van gerookt, gekruid, gedroogd mager rundvlees. Het rundvlees wordt in dunne plakken gesneden, gemarineerd en gedurende een lange periode gerookt en gedroogd.
Beef Jerky komt oorspronkelijk van de Amerikaanse Indianen. Zij bereidden het boven een vuur om op deze manier gezonde en lekkere voeding te maken voor onderweg. Ook was deze snack lang houdbaar in het warme klimaat.


De kracht van de Dutch Jerky
– Eiwitrijk – Vetarm
– Laag in suiker
– Vol vitamines & mineralen
– Lang houdbaar (ongekoeld)

2023-Beef-Jerky3a Een paar dagen terug ontving ik een pakketje van Dutch Jerky met daarin drie Beef Jerky smaken: Natural, Garlic & Rosemary en Teriyaki.
Korte unboxing kan je op mij instagram account zien. Ook heb ik proef video samen met mijn zoon gemaakt, zie je hier 2023-Beef-Jerky3aa De Beef Jerky zijn dun. Ze zijn een beetje taai maar wel nog eetbaar. De Natural heeft zoutig smaak, niet te zoutig. De Teriyaki proef ik een beetje zoetig. Garlic en Rosemary proef ik ook een beetje zoet, iets zoetiger dan Teriyaki. Ze zijn allemaal lekker. Mij favoriete is toch de Garlic & Rosemary en Teriyaki smaak. En als je de beef jerky begint te eten, dan kan je niet stoppen. Wat fijn is dat je de Dutch Jerky lang houdbaar is en het kan buiten de koelkast bewaren. Ik heb ze in een kleine stukjes gesneden en in de potjes doen zodat mijn zoon en ik makkelijk in een doosje kunnen meenemen. Lekker voor tussendoortje of meenemen voor onderweg. Naast Beef Jerky heeft Dutch Jerky ook gerookt zout, eerlijk heb ik dit nog nooit gehoord. Ze zitten in een potje net als kruidig pot. Ik denk voor BBQ-en. Love BBQ-en. Hopelijk wordt het weer snel warm zodat wij weer kunnen BBQen. Dutch Jerky heeft er meerdere smaken, hoeveelheden van 50gram tot 250gram, te bestellen op Dutch Jerky

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge