Follow:

Retro Gadgy Suikerspin machine

2023-Cotton-Candy3a

Hoi..hoi….! Als je naar kermis gaat, denk je aan suikerspin maar niet iedere maand is er kermis. Dus geen in de stad of bij jou in de buurt? Geen probleem want je kunt zelf thuis de suikerspinnen maken met deze leuke Retro Gadgy Suikerspin machine. Superleuk! Vandaag blog ik hierover.Zo graag dat ik thuis zelf suikerspinnen maken. Op mij instagram account kunnen jullie de reels zien. Ik heb unboxing video gemaakt. Maar hieronder laat ik zien wat zit er allemaal in de suikerspin machine. 2023-Cotton-Candy3aa – Suikerspin machine
– maatlepel
– 10x papier rieten/suikerstokjes
– Papier informatie

De Retro Gadgy Suikerspin machine is van duurzaam kunststof, de snoer is 0,95 meter lang en de elektrische vermogen tot maximaal 500 watt waarmee je diverse heerlijke suikerspinnen in allerlei kleurtjes en vormen kunt maken. Het tril wel een beetje tijdens gebruikt.
De witte, transparant en zwarte randjes en de roterende schijf kan je zelf demonteren, in het begin is niet zo makkelijk aan elkaar doen maar ze kunnen uit elkaar zodat je ze gemakkelijk kunt reinigen. Je doet zoals je de keuken spullen was. Heel makkelijk dus. Hieronder ga ik aantal pluspunten op de ritje zetten :
– Makkelijk schoon te maken.
– Onderkant staan de zuignappen.
– Normale suiker of gekleurde suiker gebruik en ook met harde snoepjes of suikervrije snoepjes.
– 10 suikerspin stokjes en maatlepel.

Thuis heb ik gewone suiker maar ik wil graag gekleurde suiker en ik heb ze besteld. Samen met mijn zoon hebben wij de suikerspin machine gebruikt.
Het is erg leuk om suikerspin te maken. Eerlijk wist ik niet dat suikerspin kan ook van harde snoepjes of suikervrije snoepjes. Ik ben wel benieuwd suikerspin, alleen heb ik op dit moment geen harde snoepjes. Wat nog leuk is dat je de suikerspin zelf thuis maakt met deze eenvoudige retro gadgy suikerspin machine. Leuk voor verjaardagen, kinderfeest en andere feestdagen. Naast suikerspin machine kan je ook andere keuken machine lezen op debestekeukenmachine.nl 2023-Cotton-Candy3aaa

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge