Simpel dinner maar toch lekker en snel daar hou ik van. Deze recept heb ik op boek van AH of Plus gelezen. En misschien leuk met jullie te delen want deze recept is lekker om te smullen.
Ingrediënten :
– 250 spaghetti
– 1 potje ansjovisfilet (grof gesneden)
– 15 zwarte olijven, ontpit (zonder kan het ook) (half gesneden)
– 2 tenen knoflook, gehakt
– 1 flesje kookroom
– 3 el olijfolie
– rucola
– Parmezaanse kaas
Bereiden :
Kook de spaghetti tot goed gaar (niet te). Olijfolie in de pan dan voeg de knoflook en ansjovisfilet toe. Daarna voeg de kookroom en olijven (mijn man lust het niet dus bij ons zonder) toe. Goed even roeren daarna gelijk de spaghetti in en goed weer roeren dan klaar. Op brood serveren met rucola en paremzanse kaas op dan eet maar op.
Tip : Lekker met fris salade erbij
Eet Smakelijk
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini