Follow:

Hema Make & Bake oat & cranberry cookies

Djess
Het was woensdag dat wij koekjes samen hebben gebakken. Al vanaf 1 jaar tot heden wilt Djess altijd mij helpen in de keuken.

 photo 2016Cake-Dj1aaaa_zpsbtcxlvuk.jpg
Op een dag kwam een moeder van Djess`s klasgenoot een verrassing aan mij geven als dank. Ik heb geen idee wat ik heb gedaan maar zo lief dat ze als dank een verrassing geven. Het is niet nodig maar dank je wel!

Djess
Samen met mijn mannetje gingen wij de keuken in. Djess wist al van te voren dat woensdag met mij koekjes gaan bakken. Hij heeft er zin in. Ik liet Djess weten hoeveel boter en ei nodig etc

[youtube]https://youtu.be/VQWjyR9IGPQ[/youtube]

Het was makkelijk om te bereiden en beschrijving is duidelijk. Je hebt maar boter en een ei nodig. Dat was het. Daarna ga je bolletjes maken en plat maken, versier met gedroogde cranberry’s die ook al in de potje. Daarna bakken 200C in 15 minuten.

 photo 2016Cake-Dj1aaaaaa_zpsfrj05tz3.jpg
Tijdens wachten gingen wij samen knutselen. Ik wel, Djess was bezig aan het LEGO plaatjes verzamelen voor volgen jaar zei hij en dan koekjes zijn klaar om te smullen. Lekker koekjes!

Hema Make & Bake Oat & Cranberry cookies bevat (bijna) alles wat je nodig hebt, voeg alleen nog ei, boter en een beetje liefde toe. Te koop Hema voor €4,50. Heel erg leuk als cadeautje te krijgen of te geven.

Eet Smakelijk (Selamat makan)

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Deze post bevat Affiliate links    

Share
Previous Post Next Post

You may also like