Follow:

Food : Vegan gehaktbal

 photo 2016DhiniNLFood1aaaa_zpsgmdr0phi.jpg
Op internet zie ik vaak pasta van courgette voorbij komen en ik wil ook een keertje maken. Toen ik opzoek naar perline con formaggio recept zocht op AH Allerhande site, zag ik naast deze recept courgette spaghetti met vegan gehaktbal. Toen ik bij AH was, zocht ik de vegan gehaktbal maar ik vind best prijzig en ziet er niet zo lekker uit (misschien zijn ze wel lekker, nog nooit geproefd) dus ik besloot om zelf te maken.

Na gegoolgd voor recept vegan gehaktbal die simpel is en de ingrediënten in huis hebben dus ging ik aan de slag. Sommige ingredienten heb ik via internet en zelf toegevoegd (zoals aardappels, havernout)

 photo 2016DhiniNLFood1aaa_zpsbptwhjsl.jpg
Ingrediënten :
– 4 aardappels (gekookt)
– 1 Paprika (gehakt in gehaktmolen)
– half handje noten (amadelen en in gehaktmolen)
– 1 ui
– 2 knolflook
– 1 ei
– 3 et paneer
– 1 el havernout
– 1 knor groentenblokje
– half handje Peterselie en bieslook
– olie/boter om te bakken

 photo 2016DhiniNLFood1a_zpsysmjxe6n.jpg
Paprika, ui, knolflook, noten doe in gehaktmolen tot genoeg grof. Daarna meng ze met pure aardappels en voeg daarna havernout, ei en paneer. Goed roeren. Vervolgens maak je bolletjes groot genoeg, kleine dat mag je zelf bepalen. Bak ze in de pan en draai voorzichtig tot goed bruin. Klaar is Vegan gehaktbal.

Ze smaken heerlijk en zeker herhaalbaar om weer te maken.

Selamat maken/ Eetsmakkelijk

[note]Vandaag mogen wij bij zwemles meekijken. Leuk! Ik ben benieuwd[/note]

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Deze post bevat affiliatie link disclaimer    

Share
Previous Post Next Post

You may also like