Follow:

Kid’s Clothes – Bench.

Djess
Bench. is een merk kleding voor dames, heren en kinderen (meisjes en jongen). Superleuk en stoer kleren. Djess mocht van Bench een setje ontvangen. Vandaag show ik outfit foto`s van deze merk.


Bench.
En voor zomer heb ik een korte mouwen en een zwembroek uitgezocht. Aan de voorkant van de zwembroek met ombre en stripjes print. De zwembroek kan ook gewoon als zomer broek dragen. Lekker luchtig.

Djess
En de korte shirt heb ik in wit gekozen met daarop leuke print en de naam van het merk. Casual T-Shirt Hazy with Photo Print. De materiaal is 100% cotton, ribbed cuffs 95% cotton 5% elastane. Je kunt wassen in wasmachine 30°C, wel niet in de wasdroger.

Beide heb ik in maat 128. Ik was bang dat de maat te groot voor Djess maar het valt juist prima en ze kunnen nog lang meedoen.

Djess
Djess
DjessDjessDjessDjessDjessDjessDjess

De kleding kan je online op Bench. webshop bestellen. betalen de verzendkosten voor bestellingen boven 75 Euro. Verkooppunten bij jou in de buurt, klik hier

Blijft op de hoogte van Bench. producten door deze facebook te liken.

Shop the looks, klik op de images

Zwembroek – Blench. (size 128) | Shirt – Bench. (Size 128) | Shoes – converse (size 12,30) | Zonnebril – Kruidvat | Hat – H&M
 
 photo Bench1a_zpsdlwjny1g.jpg photo Bench1aa_zpsc4z3hpjn.jpg photo converse_zpsv2sevchu.jpg

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. Ook bevat affiliatie link disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like