Follow:

Foto op cover boek

Een tijde geleden kreeg ik email of ze mocht een foto van mij voor cover gebruiken (deze foto). Natuurlijk mag dat. Dat is een eer voor mij. Hier krijg ik niks maar ik ben best blij dat ze een van mij foto gebruiken voor een cover van een boek. De boek is over ziekjes zoals ADHD, Autisme, Dyslexie en nog andere ziekjes. De boekje zelf vind ik handig en er is ook tip voor ouders en voor leerkrachten.

Gisteren ontving ik de boekje zelf en ik las mijn naam in het boekje. Superleuk! Wat ik superleuk vind, staat mij naam op de boek. Eerlijk kreeg ik een paar keren om mij foto`s te gebruiken maar die kreeg ik niks meer te horen. Ik stuurde de foto`s met grote versie niet totdat ze mij beantwoorden. Maar bij deze krijg ik zelf de boekje met daarop mijn naam. Toch superleuk. Thank you!
Foto op coverFoto op coverFoto op coverFoto op coverFoto op cover

Share
Previous Post Next Post

You may also like