Follow:

Fotografie : Bokeh (Tips)

Yes! Gelukt met bokeh maken. Canon 500D, 18-55mm


Een tijdje volg ik Tinkerbella via blogloving maar nog nooit comment achter gelaten op haar site. Ik heb haar site regelmatig bezoeken want ik vind dat ze echt mooie foto maakt en foto van haarzelf. Ik heb nog steeds moeilijk om myself op fotos te zetten. Soms is het wel gelukt maar de meeste …mislukt 😀

En toen las ik haar tip om bokeh te maken en deze wil ik zo graaaaag maken….ja “bokeh” maken. Ik lees vaak dat ze lens Canon 50mm f/1.8 gebruiken. Die lens staat nog steeds in my wishlist en zelf staat op my b-day wishlist. Nu ben bezig aan het sparen dus hopelijk snel uitkomen.

Hieronder zie je wat heb ik gebruik voor my experiementen : papier die glitter (heb deze papier bewaren die van StrawberryNet toen heb wat product/s bestelde) en folie

Hieronder zijn een paar bokehs die heb met papier en folie


Papier


bewerkt in andere kleur


met glitter papierFolie

Resultaat van folie


Bewerkt met andere kleur


blaadjes van een boom..dat kan ook


Hier kan je hoe ze de bokeh maakt?!

En wat vinden jullie van bokeh? Vind het mooi? Ik wel. Hoe maakt je bokeh? Tips zijn welkom

Share
Previous Post Next Post

You may also like