Follow:

Review : Demak up “Reinigingsdoekjes en Oogmake-up reiniger”


Van Demak ontving ik niet alleen wattenschijfjes maar ook een paar producten o.a. 2 Reinigingsdoekjes en 1 oogmake-up reiniger.

Reinigingsdoekjes met reinigingsmelk (adviesprijs: €3,79) & Reinigingsdoekjes met reinigingslotion (adviesprijs: €3,79) Inhoud: 25 doekjes
Beide doekje zijn zo zacht en het werkt ook prima bij mij en ook rondom de ogen. Het prikt niet maar ik ga niet elke dag voor myn ogen gebruiken, want rondom de ogen zijn de huid gevoelig en dunner. Met maar een doekje wordt mijn gezicht helemaal schoon en voelde daarna superzacht aan, en fris vooral van de blauwe doekje. Heel erg fijn plakt het niet dat is natuurlijk pluspunt. Wat heerlijk is de doekjes ruiken heerlijk fris. Ik ben van fan van deze beide reiningdoekjes.

Beide reinigingsdoekjes zijn voor droge en gevoelige huid.

Oogmake-up reinigings pads tegen wallen en donkere kringen (adviesprijs: €3,99)


In dit potje zitten wattenschijfjes om je oogmake-up er af te halen. Ik gebruik nooit soort deze doekje dus dit is voor mij eerste ervaring. De pad ruikt lekker fris en lekker dik zacht watjes, alleen jammer komen de pads heel moeilijk uit het potje. Het wordt los in het midden en heb nu een halve pluizige pad in mijn handen, ik vind het minpunt. De pad is groot genoeg voor beide ogen schoon te maken. Het werkt goed en voelde daarna myn ogen zacht, lekker fris en afgekoeld.

Demak-up producten kan je bij parfumeria of drogist kopen.

Voor meer informatie over deze prodcuten en andere producten kijkt op Demakup.

Deze product/s heb ik gekregen voor review/swatches

Share
Previous Post Next Post

You may also like