Follow:

Foto`s with filter Close-up+1, +2, +4 en +10


Foto hierboven gemaakt gewoon met lens 50mm/1.8
Een tijdje terug liet ik jullie zien my addiction, terug lezen! En vandaag ga ik jullie zien foto`s die ik met een van myn filter heb gemaakt. Ik gebruik lens 50mm/1.8 (52mm) en filter Close-up setje : Close-up+1, +2, +4 en +10 die heb via ebay gekocht, deze verkoper. Ik vind het wel mooie foto`s met deze lens. Wat anders dan gewone lens. Als je houd niet zo van wazig foto`s, beter niet gebruik want het geeft niet zo scherpe foto`s maar ik vind het juist mooi! love it! Zijn jullie benieuwd naar de foto`s …kijk maar verder….en…

What do you think?
P.s. Onder de foto`s is er info

Close-up+1


Close-up+2


Close-up+4


Close-up+10


Close-up+10


Close-up+10

Share
Previous Post Next Post

You may also like