Follow:

Review : Dr. Organic Rose Otto night cream


Voordat ik naar bed ga, breng ik altijd nacht cream op mijn gezicht aan. Ik vind het fijn om nacht cream te gebruiken. Als niet, voel ik mijn gezicht iets wat mis. En vandaag review Dr. Organic Rose Otto Night Cream.


De ingredienten :

Simpel maar toch mooie potje met daarop dr. Organic logo op de deksel en rode stickertje eromheen de potje. De cream is niet te dun. Het smeer makkelijk en trek snel in..wat fijn! Na de cream ingetrokken, voel ik me mijn huid gelijk zacht aan. De cream ruik naar zachte rose geurtje. Je hebt maar kleine beetje cream voor je gehele gezicht. Als je wakker wordt, heb je heel zachte huid…heerlijk! Mijn huid voel super zacht aan en gehydrateerd. De cream bevalt erg prima! love it. Nu ben ik erg benieuwd naar dag cream en andere producten van rose otto lijn.

Op Dr Organic website bestellen £9.79 je bij de tuinen kopen €12,29 – 50 ml.

Een of meerdere producten uit dit review/swatches zijn toegezonden door een PR bureau en een bedrijf

Share
Previous Post Next Post

You may also like