Follow:

Fujifilm LOMO instant Sanremo

 photo 2016Lomo1aaaaaa_zpsjn5lfusp.jpg
Love foto`s maken en ik hou van Pollaroid. Dat is dus perfecte combinatie. Vandaag blog ik hieronder over een camera “LOMO instant Sanremo”. Lees snel mee


 photo 2016Lomo1aaaa_zpsz2wkmxah.jpg
Deze Camera heeft een super leuk en creatieve manier om fantastische instant foto’s te schieten. Er zijn twee varianten wit en de bruine. Ik heb de LOMO instant Sanremo camera in de bruine varianten “LOMO instant Sanremo”. Deze camera heb ik door Radbag.nl opgestuurd voor het uittesten. Hieronder zet ik op rijtje wat zit er in het pakketje.

LOMO pakketje bevat
– Lomo’Instant Camera
– Lensdop
– Gekleurde Gel Filters (vier stuk)
– Voorbeeld polaroid
– Gebruiksaanwijzing

Er zitten geen strap meegeleverd. En om deze camera te gebruiken dan heb je 4x AAA batterijen nodig die je moet wel zelf zorgen. Daarnaast moet je ook nog de bijbehorende film zelf aanschaffen.

 photo 2016Lomo1aaaaa_zpsnn3k3azp.jpg
Er zijn vier gekleurde gel filters (blauw, geel, rood/orange en mint/lichtblauw) en ze zijn erg klein en dun, dus wees voorzichtig. Door de filters over je flits te plaatsen kan je spelen met koele of warme tinten.

 photo 2016Lomo1aaaaaaa_zpshyaemryy.jpg
Ik dacht dat het makkelijk zou zijn want ik had ervaring met FujiFilm instant camera maar blijkbaar deze camera is een beetje ingewikkeld maar het is zeker uitdaging voor mij. Ik vind het leuk om wat nieuws te ontdekken/proberen. De foto`s zijn in creditcardformaat zoals andere FujiFilm instant camera, alleen bij deze kan je een leuk en lomo effect te zien. En ook Multiply Exposure effect en deze effect kan ik nog niet op de knie te krijgen. Hier moet ik veel oefeningen te doen, alleen het kost filmpje om te experimenten, voor mij doe maar photoshopen. Gewone FujiFilm instax vind ik leuker want ik kan leuke momenten schieten. Deze lomo instax om saai snapshot iets extra te geven. En wat leuk is van Instax camera dat je direct de foto kan uitprinten en in de fotoboek plakken. Maar ik ben wel gek op de camera en nu ben ik een camera rijker. Voor af en toe toch wil je graag anders effect direct hebben is deze camera zeker leuk om snapshot te schieten.

Hieronder aantal foto`s die ik heb gemaakt met deze camera.
 photo 2016Lomo1aaaaaaaa_zpsqdldwsy1.jpg

 photo 2016Lomo1aa_zpswrjwglxe.jpg
Naast licht van gewicht en perfecte formaat kan je hem makkelijk overal mee naartoe te nemen. Deze LOMO instant San remo kost €105 te bestellen op radbag.nl

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like