Follow:

YumEarth Organics

 photo 2016YumEarth1aa_zpsonxemzzu.jpg
Een paar dagen terug kwam er het pakketje binnen. Ik wist het wat er in het pakketje zat maar mijn zoon wist het nog niet en zoals gewoonlijk graag deed hij met plezier het pakketje openen. Toen het pakketje open, zag hij dat er een paar zakjes snoepjes in zat. Jeee riep hij. Vandaag blog ik hieronder

 photo 2016YumEarth1a_zps30ukg0au.jpg
YumEarth snoepen zijn rijk aan heerlijke biologische producten (biologische fruitextracten en planeetvriendelijke ingredienten), bevatten dus geen vieze chemicalien en kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Ik en mijn zoon testen twee varianten YumEarth snoepen : YumEarth Organics – Vitamin C drops Citrus grove en YumEarth Organics – Organic Pop.

 photo 2016YumEarth1abb_zps9uniw9rk.jpg
De ingrediënten
 photo 2016YumEarth1abbb_zpsj7v6iery.jpg
YumEarth Organics – Vitamin C drops Citrus grove € 3,95
Deze snoepjes hebben vier verschillende smaken : Blood Orange Cocktail, Lucky Lime, Cheeky Lemon en Tickled Pink Grapefruit. Ze zijn lekker zuur maar niet te en elk snoepjes individueel verpakt en bevat vitamine C. Ik ben fan van zure snoepjes. YumEarth drops zijn er in drie verschillende zakken met een mix van lekkere smaken.

 photo 2016YumEarth1acc_zpsrwfqtmt1.jpg
De ingrediënten
 photo 2016YumEarth1acccc_zps3jhtmybf.jpg
YumEarth Organics – Organic Pop € 3,95
Er zitten veertien in deze pakjes met maar lief vier smaken : Pomegranate Pucker, Wet-Face Watermelon, Strawberry smash en Perfectly Peach. Deze Biologische Fruitlolly’s van YumEarth zijn individueel verpakt. Handig! Je kunt hem overal meenemen bijvoorbeeld picknicken, buiten wandelen. Er zijn drie pakjes met verschillende smaken/Fruitlolly’s.

 photo 2016YumEarth1aaa_zpssd1wuhjy.jpg
Mijn zoon vinden beide snoepjes lekker! Jaaa..hij is dol op snoepjes. Alle producten van YumEarth zijn veilig voor mensen met de meest voorkomende voedselallergiën. Je kunt hem op webshop bettercandy.nl bestellen.

Snoep je ook?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Blog & Beauty

  Ik snoep, en ik snoep best veel. Mijn dochtertje gelukkig niet zoveel. Maar dit zijn wel fijne snoepjes en handig om in huis te hebben.
  Blog & Beauty´s last blog post ..GASTARTIKEL: Vichy Slow Âge Dagcrème

  30 December 2016 at 14:05
 • Reply Sophie Maes

  Ziet er inderdaad echt lekker uit :-).

  30 December 2016 at 12:16
 • Reply Evelien

  Yummy die lijken me heerlijk! <3
  Evelien´s last blog post ..Cadeautip ♥ Lush Magic Cube

  30 December 2016 at 00:31
 • Reply Deb

  Dit ziet er goed en lekker uit. Ik zou dit soort snoepjes ook graag gewoon bij de super markt willen halen want met de verzendkosten erbij wordt het wel een beetje een dure grap vind ik.
  Deb´s last blog post ..Happy new year: Win NYX Wanderlust Vancouver palette!!

  29 December 2016 at 11:34
 • Reply Patricia

  Goed om in huis te hebben, zodat je altijd iets hebt voor iemand met allergieën. Weet nog vroeger dat er alleen krentjes voor hun waren. Nu valt het niet eens op dat het ander snoep is.
  Patricia´s last blog post ..Estavana Polman en Rafael van der Vaart verwachten kindje

  28 December 2016 at 11:55
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge