Follow:

Garnier Micellair Reinigingswater in Olie

 photo 2016GarnierMicellair1aaaaa_zpspndwblfo.jpg
Al een tijdje gebruik ik Garnier Micellair Reinigingswater en ik ben tevreden over. Nu Garnier heeft nieuw Garnier Micellair Reinigingswater op oliebasis voor verwijderen van waterproof make-up. Ik ben heel erg benieuwd naar, jullie ook..klik verder maar

 photo 2016GarnierMicellair1a_zpswaxpmgvw.jpg
De verpakking is exact dezelfde zoals Garnier Micellair Reinigingswater, alleen bij deze zie je de boven gedeelde olie in zitten. Deze Reinigingswater met olie belooft dat long-lasting, waterproof makeup zonder moeite verwijderen.

 photo 2016GarnierMicellair1aaaa_zpsko5tizfa.jpg
De ingrediënten

De formule Micellair Reinigingswater in Olie is verrijkt met micellen, reinigende oliën en
arganolie. De arganolie rijk aan essentiële vetzuren en vitamine E, wat zorgt voor een zachte en gehydrateerde huid. De oliën mengen perfect met micellen om alle sporen van makeup te verwijderen.

 photo 2016GarnierMicellair1aaa_zps8eregjpo.jpg
De klikbaar systeem vind ik erg handig, love it. Het ruikt Reinigingswater aangenaam want er zit parfum in. Van mij is prima geurloos als maar zonder parfum en alcohol bevatten. Zonder te boenen kan ik alle make-up (foundation, lipstick, waterproef make-up) in één handeling makkelijk verwijderen. Mijn huid zie het wel glimmen maar geen vettig gevoel achter te laten. Het voel mijn huid heerlijk zacht aan. Ik ben best tevreden, wel moet ik opletten dat ik niet vergeten hem even te schudden zodat de water en olie goed gemengd is. Garnier Micellair Reinigingswater in Olie is geschikt voor alle huidtypen en hij kost € 6.49 (400 ml), te koop bij drogisterijen.

Heb je al ervaring met Garnier Micellair Reinigingswater in Olie?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like