Follow:

Garnier Green Beauty producten

2020-Garnier-Green-Beauty9a Garnier bouwt aan een duurzamere toekomst met het nieuwe Green Beauty-Initiatief en neemt hierbij drastische stappen om de milieu-impact van het merk te verminderen. Een nieuwe, duurzamere en gepatenteerde verpaking met geintegreerd karton om 49% minder plastic te gebruiken. Vandaag laat ik jullie Garnier Green Beauty producten zien. Kijk je mee

Garnier Bio Hennep

2020-Garnier-Green-Beauty9ab Garnier Bio Hennep gel-dagcrème (50ml €11,99) zit in een tube met een handige klikbaar dopje. De gel-dagcreme helpt de tekenen van een gestresste en vermoeiende huid te herstellen door het te verzachten, hydrateren en fijne lijntjes te verminderen. De gel-dagcrème is een luchtige gel crème die smeerbaar en trekt snel in, geen vettig of plakkerig achter laat. De gel helpt Mijn huid voelt lekker zacht soepel aan en gehydrateerd.

Garnier bio hennep nachtolie (30ml €16,99) zit in een glas verpakking met pompsysteem zonder dop maar wel de dop kan open dicht draaien. De olie is vloeibaar zacht daardoor smeert het gemakkelijk en trekt snel in, geen vet en plakkerig aanvoelen. De volgende dag voelt mijn huid heerlijk zacht aan.
Beide producten zijn verrijkt met Hennep, wat een herstellende werking van de huid biedt, ook bevat vitamine E, helpt deze olie de tekenen van een gestresste en vermoeiende huid te herstellen door het te verzachten, hydrateren en fijne lijntjes te verminderen.

Garnier Loving Blends Gember

2020-Garnier-Green-Beauty9ac Garnier Loving Blends Gember shampoo €4,09, Conditioner €4,09 en haar masker €6,79 zitten in een bruine verpakking met daarop gember en honing afbeeldingen staan. Met klikbaar systeem kan je de shampoo en conditioner makkelijk doseren. De Garnier Shampooschuimt heel goed en daarna breng ik conditioneer, laat een paar minuten, afspoelen. Vervolgens breng ik haar masker en laat die 3 minuten (thank you) intrekken. Het ruikt zacht naar gember en honing (iets aanwezig maar niet vervelend). Na gewassen voelt mijn haar heerlijk schoon, zacht aan en volume krijgen.
Deze lijn is er speciaal voor slap en futloos haar: het verstrekt en laat je haar weer opleven. Met biologische gemberwortel en beshoning en zonder siliconen.

Garnier Fructis Dry Shampoo

2020-Garnier-Green-Beauty9ad Garnier Fructis Dry shampoo €5,99 per stuk is een vloeibaar droogshampoo in plaat van poeder. Dat vind ik heel fijn want deze droogshampoo absorbeert vet en boost je volume zonder een witte waas. Voor gebruiken even goed schudden. De formule is veganistisch en bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong. Dankzij de innovatieve liquid-to-dry-technologie kan de droogshampoo gemakkelijk op het haar worden gesproeid, waar het direct droogt. Ze ruiken ook nog lekker, beschikbaar in drie geuren: Mint Fresh, Coco Water en Yuzu Lemon.

Garnier Green Beauty producten

2020-Garnier-Green-Beauty9aa Wat een hele fijne lijn van Garnier. Stuk voor stuk ben ik dik tevreden met Garnier Green Beauty producten. Echt aanrader! Garnier producten kan je bij de drogisterijen kopen of online.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd, bevat aff links. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like