Follow:

Adventskalender day 4 : Sally Hansen Fuzzy coat 600

Adventkalender day 4
Goede avond! Vandaag is de vierde dag van december en dat betekent kan ik een pakje weer openen 😉 maar voordat verder wil ik wat vertellen dat wij van plan vandaag om naar de dokter te gaan voor Djess. Zijn wangetjes zijn nog steeds helemaal niet goed. Ik was blij toen nieuw creme gebruiken (artikel) want ongeveer 2-3 weken was Djess`s wangetje schoon en nu af en toe weer komen. Irritant. Volgende week woensdag afsprak naar de dokter.
Adventkalender day 4
Goed..nu naar de vierde lakje en die is van Sally Hansen Fuzzy coat 600 Fuzzy Fantasy Adventkalender day 4
Deze lakje heb ik van Deb – beautygoddes.nl gekregen. (artikel
Adventkalender day 4Adventkalender day 4
Aparte effect van deze coat. Ze lijken mij mini hagelslag. Deze heeft kleuren wit en groen. Omdat top coat breng ik alleen op ringvinger en duim. De rest breng ik hem onder andere kleur maar ik koos voor zwart en wit achtergrond. Helaas ziet er niet zo op de wit achtergrond. In twee laagjes heb ik gedaan, alleen lakken wat lastig en ook schoonmaken is het een ramp (net als glitterlakjes). De effect is wel apart en leuk voor nail art bijvoorbeeld.

Op naar de 5de dagen

Share
Previous Post Next Post

You may also like