Follow:

Geen contact van haar

Dear bloggie, Vanmiddag heb ik eerst mijn moeder gebeld en ik vertelde over het berichtje maar helaas geen contact van haar. Na geklets met mijn moeder heb ik daarna mijn oude zus gebeld en ik vertelde ook over mailtje maar ook geen contact van haar. Mijn oude zus dacht dat toch iemand anders haar email adres geopend, want het is zo vreemd! als ze leest, moet toch nieuwsgierig over de berichtje “Waar of niet waar onze vader overleden?!” maar dit helemaal geen reactie van haar. Echt ongelooflijk bizar, vind ik dat. Ik ken mijn jonge zus Ewie niet meer zoals ik Ewie vroeger kende. Echt jammer mijn lieve, vrolijke zusje is 100% niet meer zoals ze is.

Wij denken soms “is dit soapserie of echt gebeurt bij ons familie?” Super jammer dat dit bij ons gebeuren. Wij geloven nog steeds meer. Mijn oude zus zei…als wij van te voren weten wat het kan gebeuren. Wij laten ze maar trouwen met die man. Maar ja wij weten niet wat zal gebeuren in de toekomst. En nu is het te laat. Ze haat gewoon ons en graag wraak dat niet toestemming geven om met hem te trouwen.

Wij gaan gewoon verder bidden. Hopelijk is de beste voor haar. Gezond en gelukkig in haar leven.

Share
Previous Post Next Post

You may also like