Follow:

Getagged : Blogger passion award

Door Amber ben ik getagged. Dank je wel meid voor de tag! Hier ga je vertellen over je passies…Hmmm dit moet ff nadeken :rolloog: want ik denk dat ik geen bijzonder passie heb maar hier….

De regel : Noem 4 van jou passies en tag dan 4 andere blogs

Fotograferen :pict: :
Had niet zo veel foto`s maar sinds ik digicamera heb, maak ik veel foto`s van alles. Nu heb digital spiegelreflec, maak ik heel veel foto`s van myn ventje Dje$$..elke dag. Ik wil zo graag leren hoe ik mooie foto`s kan maken en heb lenzen nodig maar zo duuuuuuuuuuur 🙁

Postzegels verzamelen
Tegenwordig gebruiken mensen minder postzegels want ze met sms, skypen, mailen etc met elkaar bellen, bericht sturen. Ik verzamel gebruikte tot ongebruikte postzegels. Niet altijd koop ik de nieuw serie want het kost geld 😀

Vakantie :reis: :
Vakantie…vakantie…..
Ik hou van vakantie la…la..3x (meezingen! :muziek: )
Het maakt niet uit wat soort vakantie. Meestal gaan wij om te relaxen maar als tijd en geld hebt, wil ik allerlei vakantie gaan doen zoals avontuur, cultur tot luxe vakantie.

Shoppen :shop: 😀 :
Ja…ja…wie niet toch!
Graag shoppen vooral als er aanbiedingen is…oh…gelijk vrolijk en wil dit..dat…en ook deze…daar ook. Ik shop graag van alles zoals tassen, laarzen, jacket en much more…..

Niet bijzonder passies toch maar goed…ga nu tag andere bloggers hieronder

Tag :
Fleur, Denise JustPink, Eline en Rachel

Share
Previous Post Next Post

You may also like