Follow:

Boek : Maaltijd salades voor alle seizoenen

2019-Maaltijd-Saladesalle-Seizoenen10a Ik ben dol op salade en receptboek maaltijd salade maak ik nu regelmatig. Maar nu heb ik andere reveptboek maaltijdsalade voor alle seizoen. In dit blogpost laat ik het boek aan jullie zien.

2019-Maaltijd-Saladesalle-Seizoenen10aa In dit boek vind je 100 overheerlijke recepten voor alle seizoenen. Het recepten gevarieerde en gecombineerde van fruit, groenten en of zonder vis en vlees. En aarzel niet om je salade met noten en zaden toe te voegen. Voor saus kun je variëren met de soorten olie en azijn.

Hieronder zie je aantal pagina`s 2019-Maaltijd-Saladesalle-Seizoenen10ab Recept voor lente 2019-Maaltijd-Saladesalle-Seizoenen10ac Recept voor zomer 2019-Maaltijd-Saladesalle-Seizoenen10ad 2019-Maaltijd-Saladesalle-Seizoenen10add Recept voor herfst 2019-Maaltijd-Saladesalle-Seizoenen10ae 2019-Maaltijd-Saladesalle-Seizoenen10aee Recept voor winter 2019-Maaltijd-Saladesalle-Seizoenen10aa Een fijne kookboek met een hele mooie prachtige kleuren food foto`s. De ingrediënten zijn simpel, alleen mis ik alternatief voor sommige ingrediënten die je niet lust (maar dankzij google kan ik daar even surfen) of die niet even gemakkelijk te koop zijn of die je niet standaard in de kast hebt staan. Verder ben ik erg blij met dit kookboek en aantal recepten heb ik al geprobeerd en het bevalt sommige recepten goed. Op mijn instagram plaats ik foto`s ( #dhini_nlfood ) van de maaltijd die ik heb gemaakt uit dit boek. Maaltijd salades voor alle seizoenen is een handig en gezond receptboek om te hebben, te koop in de winkel of online.

Maaltijd salades voor alle seizoenen | Met illustraties | Hardcover | Forte Culinair | 224 pagina’s |ISBN 9789462502178 | € 22,50

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like