Follow:

Gold Mask Luxurious Peel-Off face mask

Gold mask
Een paar dagen terug testte ik goud masker voor gezicht. Vandaag vertel ik meer hierover, lees je mee

Gold maskGold mask
Er zijn 5 sachet Gold mask Peel-off masker. De masker is een dik textuur gel en geeft goudachtig kleur. Voordat ga je deze masker op je gezicht aanbrengen, doe je maar eerst op je handen of je allergie bent. Volgens verpakking 24 uur laat de masker even op je handen. Maar dat deed ik niet 24 uur en geen uur te wachten. Ik breng hem aan op mijn gezicht. Tijdens aanbrengen ruik ik een beetje chemische geur maar gelukkig niet zo sterk. Ik laat tot de masker goed droog is, anders moeilijk om eraf te trekken. Wat ik niet zo fijn vind van Peel-off face makser is dat ik de masker moet getrokken worden. Ik breng daarom geen masker boven de lippen want daar er zijn haartjes. Ik ben bang dat het doet zeer/pijn. En ja hoor het doet erg zeer vooral op de plek die er kleine haartjes is. Volgende keer ga ik niet op de haartjes deze masker aanbrengen. Na gebruik voel mijn huis heerlijk zacht aan. Ik weet het niet of mee-eter getrokken worden want door goudachtig kleur van de masker kan ik niet de mee-eter goed zien.

Gold mask
Ondank pijn tijdens peel-off bevalt deze masker goed. Mijn huid voelt een paar dagen heerlijk zacht aan. En ik wil w hem weer gebruiken, alleen zou ik hem niet iedere week deze masker aanbrengen. Misschien twee keer per maand. Ja…wie wil mooi zijn, moet pijn lijden, toch! Dit hoor ik wel eens en ja… dat heb ik dit nu meegemaakt met deze masker. Deze masker kocht ik bij Action, prijs weet ik niet meer maar jullie weten wel de beauty budgetvriendelijk producten bij de Action. Heb je ook al ervaring met deze Gold Mask Peel-Off face mask?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply Deb

  Vervelend dat het pijn deed bij het erafhalen. Zelf gebruik ik eigenlijk nooit maskers, laatst ook weer een weggegeven want ik vergeet het om te gebruiken en dat is zonde.
  Deb´s last blog post ..Review & swatches: ORLY Pastel City, Lente collectie 2018

  16 March 2018 at 20:35
 • Reply Zineb

  Peel-Off maskers zijn meestal wel pijnlijk, maar opzich nog wel te doen.
  Zineb´s last blog post ..Too late to apologize?

  14 March 2018 at 18:20
 • Reply Puur-Gevoel

  Door de verpakking zou ik me al een prinses voelen. Ben benieuwd hoe ik het ga ervaren.
  Puur-Gevoel´s last blog post ..Wat was jouw reden van je burn-out?

  14 March 2018 at 11:37
 • Reply Lindsey Beljaars

  Ai altijd heel vervelend als het verwijderen zo pijnlijk is. Wel tof, zo’n goud masker!
  Lindsey Beljaars´s last blog post ..Yves Rocher Pure Light Foundation in Beige 100

  14 March 2018 at 11:26
 • Reply Lien

  Ooh ik hou wel van peel off maskers. Jammer dat deze pijn deed!

  13 March 2018 at 21:17
 • Reply Fleur

  Klinkt wel heel luxe, een gouden masker. Jammer dat het er af halen wat pijnlijk was
  Fleur´s last blog post ..Winnen | De Leukste Bloggers Winacties week 11

  13 March 2018 at 19:41
 • Reply Tania

  Klonk goed maar als ze pijnlijk zijn bij het verwijderen dan sla ik deze ook liever over
  Tania´s last blog post ..Shoplog | Cult Beauty

  13 March 2018 at 18:45
 • Reply Nienke

  Wat apart! Ik ga hem snel eens proberen, voor de prijs hoef je het niet te laten!
  Nienke´s last blog post ..H&M Sale bestelling

  13 March 2018 at 18:35
 • Reply Bianca

  Wat een leuk masker, deze ken ik nog niet! Bij dit soort maskers is het inderdaad wel wat pijnlijker tijdens het er af halen, daarom gebruik ik niet heel vaak een peel-off masker (al ziet dit vanwege het gouden effect er wel leuk uit) x
  Bianca´s last blog post ..TIP | GOSH MAKE-UP IS WEER VERKRIJGBAAR IN NEDERLAND!

  13 March 2018 at 14:07
 • Reply nicole

  Hmm, dat het pijn doet schrikt mij toch wel af. Deze sla ik even over.
  nicole´s last blog post ..Griep als kans voor een pas op de plaats

  13 March 2018 at 09:27
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge