Follow:

Gold Mask Luxurious Peel-Off face mask

Gold mask
Een paar dagen terug testte ik goud masker voor gezicht. Vandaag vertel ik meer hierover, lees je mee

Gold maskGold mask
Er zijn 5 sachet Gold mask Peel-off masker. De masker is een dik textuur gel en geeft goudachtig kleur. Voordat ga je deze masker op je gezicht aanbrengen, doe je maar eerst op je handen of je allergie bent. Volgens verpakking 24 uur laat de masker even op je handen. Maar dat deed ik niet 24 uur en geen uur te wachten. Ik breng hem aan op mijn gezicht. Tijdens aanbrengen ruik ik een beetje chemische geur maar gelukkig niet zo sterk. Ik laat tot de masker goed droog is, anders moeilijk om eraf te trekken. Wat ik niet zo fijn vind van Peel-off face makser is dat ik de masker moet getrokken worden. Ik breng daarom geen masker boven de lippen want daar er zijn haartjes. Ik ben bang dat het doet zeer/pijn. En ja hoor het doet erg zeer vooral op de plek die er kleine haartjes is. Volgende keer ga ik niet op de haartjes deze masker aanbrengen. Na gebruik voel mijn huis heerlijk zacht aan. Ik weet het niet of mee-eter getrokken worden want door goudachtig kleur van de masker kan ik niet de mee-eter goed zien.

Gold mask
Ondank pijn tijdens peel-off bevalt deze masker goed. Mijn huid voelt een paar dagen heerlijk zacht aan. En ik wil w hem weer gebruiken, alleen zou ik hem niet iedere week deze masker aanbrengen. Misschien twee keer per maand. Ja…wie wil mooi zijn, moet pijn lijden, toch! Dit hoor ik wel eens en ja… dat heb ik dit nu meegemaakt met deze masker. Deze masker kocht ik bij Action, prijs weet ik niet meer maar jullie weten wel de beauty budgetvriendelijk producten bij de Action. Heb je ook al ervaring met deze Gold Mask Peel-Off face mask?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like