Follow:

Review : Himalaya Herbals “Dental Cream & Lipbalm”


Vandaag ga ik 2 producten die heb een tijde terug ontvangen om te reviewen. Gemiste reviews artikels vinden hier, hier en hier. De producten die ik ga vandaag reviewen, zijn Dental Cream en Lip balm.

De Dental Cream zorgt ervoor dat plak en bacteriën die gaatjes en andere infecties veroorzaken, worden bestreden. Voorkomt kiespijn, slechte adem, bloedend en geïrriteerd tandvlees. De tandpasta geneest geïrriteerd tandvlees en voorkomt plakvorming.

Wat ik opvalt toen ik alle eerst deze tandpasta opende, was de kleur…lijkt mij masker kleur. De geur ruik ik naar mint en dat vind het lekker (ik hou van mint geur) en voel naar mint smaak maar niet te, vind niet erg. Je hebt maar weinig nodig om te poetsen. Het schuimt best veel tijdens poetsen en maken myn tanden schoon en my adem lekker friss. Ik ben best teverden met deze tandpasta. Ik poets elke dag met deze tandpasta. Deze kost € 3.95 100g.


De balm bevat een natuurlijk UV filter en vitamine E.

In een tube zit clear lipbalm. Het smeert makkelijk en voel myn lippen gelijk zacht aan. Ik heb geen velletjes meer in my lippen. Ik ruik naar iets fruitig, in dit geval lekker zacht geur, niet echt ruiken. Erg fijne lipbalm. Deze lipbalm kost € 2.95 10g.

Deze prodcuten kan je vinden Himalaya webshop.

Deze product heb ik gekregen van Himalaya Herbals

Share
Previous Post Next Post

You may also like