Follow:

GOSH BB powder & Illuminating eye roll-on

 photo 2013GOSHbbpowderRollon1a_zps0f9bedc9.jpg
De BB cream is nog steeds bekend want GOSH brengt nu een BB poeder uit “GOSH BB Powder”. BB powder? BB cream ken/gebruik ik maar BB powder wist het nog niet dat het bestaat totdat ik de product bij de hand heb. Poeder foundation hou ik er van dus bij deze ben ik erg benieuwd naar. Jullie ook?!

 photo 2013GOSHbbpowderRollon1b_zps72d78782.jpg
De verpakking is simpel en strak maar duidelijk de tekst en de kleur van de BB powder. Ik heb een warm beige 06 kleurtje.
 photo 2013GOSHbbpowderRollon1bbb_zps85e3062b.jpg
Als je de verpakking open, zie je groot spiegel (handig, hier hou ik van) en een sponsje.
 photo 2013GOSHbbpowderRollon1bb_zpsbc5797e5.jpg
 photo 2013GOSHbbpowderRollon1bbbb_zps9386eddb.jpg
Veel van jullie weten zeker al over BB creme, het effect van veel BB cream er heel mooi uit. En de GOSH BB powder doet als een normale BB Cream maar dan deze is in een powder vorm. Gosh BB powder belooft dat de poeder er natuurlijk uitziet, matte look en tegelijkertijd hydrateert.
 photo 2013GOSHbbpowderRollon1bbbbb_zpse6d88b36.jpg
Toen ik de powder op mijn hand bracht, zag ik wat een lichte dekking. Ik ben erg benieuwd hoe op mijn gezicht.
 photo 2013GOSHbbpowderRollon1bbbbbb_zps934591bd.jpg
Hierboven ziet het verschil. Ik ben wel verrast dat de lichte dekking van de powder toch geeft egale effect en best goed dekking op mijn gezicht. De poeder is heel zacht en het brengt makkelijk aan. De BB powder is ook perfect met foundation en ik love it. Het blendt met BB cream werkt ook prima. Ik vind GOSH BB powder heel fijne BB poeder. De kleur is prima voor mijn huidkleur. Ik ben best enthousiast over.

Gosh BB Powder komt in 3 kleuren : 02 Sand, 04 Beige en 06 Warm beige. Prijs €9,99

 photo 2013GOSHbbpowderRollon1c_zps3acd0ba1.jpg
Vermoeide ogen hebben, Gosh helpt met “GOSH Illuminating eye roll-on”. Deze nieuwe primer voedt en verlicht de dunne huid rondom de ogen, vervaagt de lijntjes, donkere kringen en wallen. De alle genoemd heb ik last van. Natuurlijk ben ik nieuwsgierig van.

De ingrediënten : De soft focus van SpectraFlex verbergt de lijntjes en imperfecties doordat het licht verspreid wordt, terwijl Matrixyl 3000 de collageenproductie stimuleert en de huid een kleine boost geeft met als effect een jeugdig look. Gatuline® In-Tense verminder de rimpeltjes en verbetert de versteviging van de huid door stimulatie en versterking van de celstructuur, terwijl extracten van Kigelia (Afrikaans fruit) de huid verzacht.

 photo 2013GOSHbbpowderRollon1cc_zpse4cee188.jpg
De crème zit in een tube met simpel en strak uitzien (Gosh style). Praktisch in een tube en handig om mee te nemen. En als je de dop opdraait, zie je de drie bolletjes. De drie bolletjes geven een heerlijke verfrissende massage onder de ogen.
 photo 2013GOSHbbpowderRollon1ccc_zps01240567.jpg
Toen ik de crème rondom de ogen aanbreng, voel ik mijn ogen fris aan door de koude bolletjes. Druk/knijp zacht de tube tot dat de crème voldoende eruit daarna breng ik de crème rondom de ogen en tegelijkertijd rondje draaien (massage rondom de ogen), daarna demp de crème goed met mijn ring vinger. Ik voel rondom mijn ogen lekker fris en zacht aan. Heerlijk! Ik durft niet te zegen of de lijntjes, de wallen en de donkere kringen vervaagt/fijner is geworden. Maar ik merk het wel dat mijn ogen stralend uitzien, zacht en fris. De crème is geurloos en vrij dik maar het trekt snel in en het is niet plakkerig. Hier ben ik onder de indruk. Hebben jullie deze twee Gosh producten al uitgeprobeerd? Ben benieuwd naar jullie ervaring!

Gosh Illuminating eye roll-on €12,49

Alle Gosh producten verkrijbaar bij Kruidat

Share
Previous Post Next Post

You may also like