Follow:

Douglas Collection Naturals

Douglas Collection NATURALS
Douglas Collection introduceert met trots een merk dat de huid daadwerkelijk verzorgt dankzij actieve huidverbeterende ingrediënten uit de natuur waarmee deze zacht en doorvoed gaat aanvoelen. DOUGLAS COLLECTION NATURALS presenteert een merk met vijf delicate productlijnen : Douglas Collection Naturals Cleanse | Douglas Collection Naturals Energise | Douglas Collection Naturals Care | Douglas Collection Naturals Hydrate en Douglas Collection Naturals Detox. Ik testte aantal uit deze collectie behalve Douglas Collection Naturals Care en vandaag blog ik hieronder. Lees je mee

Douglas Collection Naturals Cleanse

Douglas Collection NATURALS
Het Douglas Naturals Cleanse assortiment is verrijkt met rozenextract. De verfijnde formules reinigen én versterken de natuurlijke schoonheid van de huid. De roos staat bekend om zijn verzachtende en huidherstellende eigenschappen.

Douglas Collection Naturals
CLEANSING OIL WITH PETALS €12,99 ( 150ml. ) zit in een transparant plastic fles met draaidop. Aan de achterkant van de verpakking vind je wat informatie en plaatje hoe ga je dit product gebruiken. In dit product zijn er rozen petals in. Met deze reinigingsolie kan je efficiënt je make-up verwijderen. Dankzij een klein gaatje kan je deze reinigingsolie makkelijk doseren. Dit product ruikt lekker zacht naar echt roze. Op vochtig huid breng ik de reinigingsolie aan. Er kwam een klein beetje schuim tijdens masseren rond de huid. Het voelt mijn huid al zacht aan en olieachtig maar na grondig spoelen, geen olie/vet achter laten. Mijn voelt lekker zacht aan.

FINE EXFOLIATING POWDER €9,99 ( 30g. ) zit ook in een transparant plastic verpakking. Ook staat er wat informatie aan de achterkant van het flesje. Dit product is een zacht exfoliërende poeder om te mengen met de Naturals Cleansing Foam of met de Naturals Cleansing Oil With Petals. Als al goed gemengd tot een scrub, brengt het aan op je gezicht en masseer zacht rond je huid. Afspoelen daarna met lauw water. Na gebruik voelt mij huid heerlijk zacht aan.

Douglas Collection Naturals Cleanse zijn er in vijf varianten verkrijgbaar. Dit lijn is gezicht voor alle huidtypes

Douglas Collectie Naturals Energise

Het Douglas Naturals Energise assortiment is speciaal ontwikkeld voor de gestreste huid. Het biedt de stimulerende en verhelderende eigenschappen van moringa. De frisse formules herstellen uw huid en onthullen haar natuurlijke uitstraling.

Douglas Collection NATURALS
Douglas Collectie Naturals Energising Liquid Care Gezichtscrème €19,99 ( 30ml. ) zit in een transparant glass fles met een handige pompsysteem. Aan de achterkant van de verpakking vind je ingrediënten. De verlichtende kracht van moringa activeert de huid opnieuw en onthult zijn natuurlijke uitstraling. Deze Gezichtscrème is een vloeiende textuur die je je huidgezicht glad en helder maakt. De crème ruikt aangenaam en het brengt makkelijk aan

Douglas Collectie Naturals Energise bestaat uit zes producten. Dit collectie is voor de actieve huid.

Douglas Collectie Naturals HYDRATE

Het Douglas Naturals Hydrate assortiment met verfijnde formules is verrijkt met kokoswater. Het hydrateert uw huid en geeft een heerlijk fris gevoel. Kokoswater hydrateert op natuurlijke wijze vanwege het hoge watergehalte, mineralen en vitamines B & C.

Douglas Collection NATURALS
Douglas Naturals Fine Moisturising Mist Gezichtsspray €9,99 ( 150ml. ) zit in een transparant plastic fles met spary systeem. De verzachtende kracht van kokoswater hydrateert en verfrist de huid. Douglas Naturals Fine Moisturising Mist Gezichtsspray zorgt dat je huid weer zacht en gehydrateerd aanvoelt. Met handige spraysysteem kan je gemakkelijk over je je gezicht sprayen. Je kunt deze Mist Gezichtsspray dagelijks gebruiken. Vooral nu in de zomer is het heerlijk om af en toe je gezicht met water sprayen of eerst op een wattenstaafje en daarna breng hem op je gezicht. In het begin voelt mijn gezicht een beetje plakkerig aan (in positieve gevoel) en daarna voelt mijn huid lekker zacht, glad en soepel aan.

Douglas Collectie Naturals HYDRATE zijn er in vier producten beschikbaar. Deze lijn is voor dorstige huid.

Douglas Collection Naturals DETOX

Het Douglas Naturals Detox assortiment met verfijnde formules is verrijkt met klei. De klei ontgift de verstopte huid en vergroot de zuiverheid. Klei is rijk aan mineralen, heeft een vocht afvoerende werking, absorbeert overtollig huidvet, regenereert weefsel en verzacht wondjes.

Douglas Collection NATURALS
Douglas Collection Naturals DETOX CLAY PURIFYING EXFOLIATING MASKER €14,99 ( 175gr. ) zit in een transparant plastic tube met hout dop. Aan de achterkant van de tube vind je wat informatie en instructie plaatjes. Wanneer je de dop eraf draait, zit er nog een beschermen aluminium lipje op de opening. De masker is een exfoliërende textuur en het ruikt aangenaam. Dit masker elimineert onzuiverheden en herstelt de huid. Op schone gezicht breng je dit masker aan (vermijd oogcontouren). 15 minuten laten staan en daarna masseer zacht rond op je gezicht om de huid te exfoliëren. Met lauw water spoel grondig. Na het gebruikt, het voelt mijn huid heerlijk zacht aan.

Douglas Collection Naturals DETOX lijn zijn er in vier producten. Deze lijn is voor onzuivere huid.

Douglas Collection Naturals

Douglas Collection NATURALS
Douglas Collection Naturals lijn zijn een hele fijne producten. Ik ben erg tevreden over. Wat een heerlijk producten.
De formules van Douglas Collection Naturals zijn veganistisch (minimaal 90% van de ingrediënten is afkomstig uit de natuur), efficiënt en voelen prettig aan. Verder is het verpakkingsmateriaal van de collectie tot een minimum beperkt om het milieu zoveel mogelijk te ontzien. Douglas Collection Naturals producten zijn vanaf heden exclusief verkrijgbaar bij Douglas en op Douglas.nl.

Welke product(en) ben je benieuwd naar?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like