Follow:

Grahams Natural – Sooth-it Balm

Grahams Natural
Heb je probleem met droge huid of de verharde huid? Ik heb wel dat probleem vooral mijn handen en voeten. Ik werk veel met handen en water. Ik krijg dus mijn handen erg droog aanvoelen. Echt niet fijn, ik wil dus zo snel mogelijk een handcrème of bodylotion/bodycrème gebruiken. Anders voel ik me met niet zo prettig/fijn. Grahams Natural – Sooth-it Balm. Ik ben zo benieuwd naar. Benieuwd wat ik i ervan vind, lees je mee.

2018 Grahams Natural
Grahams Sooth-it Balm is een verzachtende, vochtinbrengende balsem met een beschermende werking voor de droge en irritatie/eczeem huid. Ik heb dit product opgestuurd krijg en zeker graag ik testen. Zoals jullie weten, heb ik altijd droge huid zoals mijn handen en op bepaalde plekjes zoals knie, elleboog en voeten. De textuur van dit product is dun vettige balsem maar trekt goed in, geen plakkerig gevoel.

Grahams Natural Sooth-it Balm €22,99 (120 gr)

Grahams Natural
Sooth-it Balm helpt mij erg goed bij de droogste huid vooral mijn handen en voeten. Dit product is een prettig balm en na gebruik voel mijn huid zacht en soepel aan. Ik gebruik dit product als handcrème en voetcrème. En ik kan hem dagelijks gebruiken. Naast voor de droge huid en eczeem is de Sooth-it Balm geschikt voor eelt, kloofjes op de handen en voeten. Te koop op Graham Natural webshop en ook bij de winkels gezonderwinkelen, Etos en ook online

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like