Follow:

Grahams Natural – Sooth-it Balm

Grahams Natural
Heb je probleem met droge huid of de verharde huid? Ik heb wel dat probleem vooral mijn handen en voeten. Ik werk veel met handen en water. Ik krijg dus mijn handen erg droog aanvoelen. Echt niet fijn, ik wil dus zo snel mogelijk een handcrème of bodylotion/bodycrème gebruiken. Anders voel ik me met niet zo prettig/fijn. Grahams Natural – Sooth-it Balm. Ik ben zo benieuwd naar. Benieuwd wat ik i ervan vind, lees je mee.

2018 Grahams Natural
Grahams Sooth-it Balm is een verzachtende, vochtinbrengende balsem met een beschermende werking voor de droge en irritatie/eczeem huid. Ik heb dit product opgestuurd krijg en zeker graag ik testen. Zoals jullie weten, heb ik altijd droge huid zoals mijn handen en op bepaalde plekjes zoals knie, elleboog en voeten. De textuur van dit product is dun vettige balsem maar trekt goed in, geen plakkerig gevoel.

Grahams Natural Sooth-it Balm €22,99 (120 gr)

Grahams Natural
Sooth-it Balm helpt mij erg goed bij de droogste huid vooral mijn handen en voeten. Dit product is een prettig balm en na gebruik voel mijn huid zacht en soepel aan. Ik gebruik dit product als handcrème en voetcrème. En ik kan hem dagelijks gebruiken. Naast voor de droge huid en eczeem is de Sooth-it Balm geschikt voor eelt, kloofjes op de handen en voeten. Te koop op Graham Natural webshop en ook bij de winkels gezonderwinkelen, Etos en ook online

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Maddy- Meer Met Mama

  Klinkt goed! Ik gebruik zelf van Drs Leenarts. Ben ik erg tevreden mee. Maar dit klinkt ook zeker fijn
  Maddy- Meer Met Mama´s last blog post ..”Timtation”. Temptation praat aflevering 9

  24 March 2018 at 00:38
 • Reply esther perfors

  Klinkt als iets wat veel mensen helaas nog kunnen gebruiken, duurt lang deze winter!
  esther perfors´s last blog post ..Spring is coming soon! Te gekke TOPitm review + winactie

  22 March 2018 at 23:21
 • Reply Lotte Verweij

  Klinkt fijn! Ik gebruik zelf een balm van weleda die ik qua prijs ook wel wat leuker vind 🙂
  Lotte Verweij´s last blog post ..Eyeliner battle | Pupa x3

  22 March 2018 at 22:13
 • Reply Tessa

  Zo aan het einde van de winter kunnen mijn handen ook wel wat extra verzorging gebruiken. Al vind ik het wel wat een prijzige tube.

  22 March 2018 at 09:36
 • Reply Mariëlle | Me-licious

  Lijkt me een lekker vettig product met een goede dikke structuur, super voor in de wintermaanden!
  Mariëlle | Me-licious´s last blog post ..Marrakech travel report – Day 5-7

  21 March 2018 at 23:06
 • Reply Lipstickencupcakes

  Dit lijkt me een fijn product. Zelf heb ik vaak wat een geirriteerde eczeem huid. Ik vergeet altijd alleen te smeren.

  21 March 2018 at 10:17
 • Reply nicole

  Sooth it klinkt in ieder geval geweldig vind ik. Maar de prijs is minder ‘soothing’.
  nicole´s last blog post ..EasyCollage: review

  21 March 2018 at 09:43
 • Reply charlotte swart

  Ben er reuze benieuwd naar. Een van mijn zoons heeft een extreem droge huid. Tot nu toe bevallen de spullen van DIY soap het best

  21 March 2018 at 09:14
 • Reply bychristiana

  Oeh, dit vind ik echt heel interessant klinken, ik heb ook ontzettend droge handen de laatste tijd:-(
  bychristiana´s last blog post ..Hal make-over met design vloerkleed van Louis de Poortere

  21 March 2018 at 09:14
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge