Follow:

Gratis een oranje hoesje voor koningsdag

Op dinsdag 30 april 2013 is de inhuldiging van onze nieuwe koning Willem-Alexander. Alle aandacht op koningsdag gaat naar de oranjes. De kleur die wij massaal uit de kast trekken op deze feestelijke dag. Maar behalve het aanspreken van je kledingkast, kun je nog meer doen om er echt oranje uit te zien!
 photo smartphonehoesjesNL2_zps1acbc4bb.jpg

Pimp je smartphone tot kingsphone
Als je er echt helemaal oranje uit wilt zien, dan pimp je ook je smartphone. Die gebruik je namelijk de hele dag als camera of je hebt hem in je hand of aan je oor. En dan kun je natuurlijk niet gezien worden zonder een hip oranje smartphone hoesje.

Bij Smartphonehoesjes.nl krijg je een gratis effen oranje hoesje bij bestelling van een Galaxy S4 hoesje, iPhone 5 hoesje, iPhone 4(s) hoesje of bij bestelling van een hoesje voor één van de andere deelnemende toestellen:
iPod Touch 4g / Samsung Galaxy S Plus, S1, S2, S2 Plus, S3 en S3 Mini / BlackBerry Bold 9700, 9780, Curve 8520 en Curve 9300.

De actie geldt bij een bestelling ter waarde van €14,95 of meer.

Matchen met je outfit
Op koningsdag heb je vast wel iets met de kleur oranje aan of je bent helemaal in het oranje uitgedost om er een leuk feestje van te maken. De gewone telefoonhoesjes matchen op deze speciale dag niet bij je outfit. Met een oranje telefoonhoesje en andere accessoires zoals oranje sieraden, een zonnebril of een oranje boa ben je helemaal kingsday proof!

Voor op vakantie
Je hoeft je oranje telefoonhoesje natuurlijk niet na één keer gebruiken weg te doen. De vakantie komt eraan en juist daar moet je je smartphone extra goed beschermen tegen krassen, zand en omvallende drankjes. Dat kun je met je normale hoesje doen, maar je kunt ook je oranje hoesje meenemen!

Alvast voor volgend jaar
Met zes gespeelde wedstrijden staan we roemrijk aan kop in poule D. De kans is groot dat we met oranje naar het WK 2014 in Brazilië gaan. Ben je niet van plan om je smartphone binnen een jaar te vervangen? Dan komt je oranje hoesje ook volgend jaar nog van pas tijdens de wedstrijden van oranje!

Dit artikel is geschreven door Naomi

Share
Previous Post Next Post

You may also like