Follow:

Jewellery : Handgemaakte sieraden van janimie.com


Ik hou van sieraden en ik denk de meeste dames ook. Deze sieraden is handgemaakt door Janis. Janimie is haar webshop waar ze haar sieraden verkoopt. Janies heeft mij uitgelegd hoe de sierdaen heeft gemaakt. Leuk om te weten hoe het gemaakt.

Janis werkt met kunsthars om zo haar mooie creaties te maken. Kunsthars is een soort vloeibaar plastic, wat enkele dagen de tijd nodig heeft om hard te worden. Wanneer de hars is hard geworden, wordt het sieraad afgewerkt met schuurpapier om het zo een glanzend en egaal, glad geheel te maken. De sieraden worden ontworpen door een voorwerp in diverse lagen hars te gieten, in een gietmal.


Een zilveren ketting met witte hars als achtergrond en een veer in de kleuren zwart met rode stippen. Ik het echt prachtig ketting en heel bijzonder want je kan niet voorstellen dat deze prachtige ketting echt handwerkt is. De ketting erg stevig aanvoelen, goede kwaliteit!

Op haar webshop Janimie verkoopt prachtige handgemaakte sieraden en naast kettingen verkoopt ook oorbellen en ringen. Janis gaat ook sieraden naar je wens maken, hier kan je Janis mailen. Met Paypal, e-check bankoverschrijvingen en creditcards kan je betalen.

Een of meerdere producten uit dit review/swatches zijn toegezonden door een PR bureau en een bedrijf

Share
Previous Post Next Post

You may also like