Follow:

Grijze haar verven – help me!

Al een tijdje heb ik al grijze haren (logisch als je al op viertig) maar trok ik ze uit met pincet maar de laatste dagen zie ik meer dan heb ik geen zin meer om ze uit trekken…te veel. Ik kan kiezen welke eerst moet ik trekken. Ik weet het niet welke kleur ga ik gebruiken om mijn grijze haar te verven en bovendien zie ik meestal geen resultaat. Toch maar ik weer proberen mijn grijze haar te verven met Schwarzkopf Color ultimate permanent mousse haarkleur die ik bij Action heb gekocht. Helaas is de grijze haar nog zichtbaar. En ik kan niet wachten tot 4 weken om nog een keer te doen. Misschien ga ik toch binnenkort de mousse snel gebruiken.

Weet je welke producten om de grijze haar te verven zodat onzichtbaar is?

 photo 14sept2014DhGrijshaar_zpsd115501a.jpg
Geverfd met Schwarzkopf permanent mousse
 photo 14sept2014DhGrijshaar1aa_zps162c8b86.jpg

Share
Previous Post Next Post

You may also like