Follow:

Time to say goodbye


Soms is het makkelijk om goodbye te zeggen maar soms ook niet. In dit geval bij mij is tijd om afscheid nemen met myn oude mobiel. Sony Ericson K750i heb ik als verjaardagcadeau van myn lieve man gekregen. Dat was 7 nov 2006 om precies te zijn. Eigenlijk heb ik al lang afscheid genomen sinds de batery snel leeg. Ik nam hem nooit meer mee overal want toch irritant als de batery op..nou voor wat meenemen, het maakte myn tas alleen maar zwaar ๐Ÿ˜€


Na die jaren heb ik veel meegemaakt met deze lovely mobiel. En vergeet niet ook ooit naar Indonesia 2006 geweest toen fam. bezocht. Oeeiiii…ooeeei…ik heb hem met of per ongeluk gevalen, sorry Sony ๐Ÿ™ . En dat vind ik het erg vooral als net nieuw maar gelukkig niet gebeurde ๐Ÿ˜€ Met deze oue mobiel kon ik my fam. sms, films/fotos maken, bellen natuurlijk als het nodig is en naar de tijd kijken. Echt super handig ding. De instaleren echt makkelijk… just love it
Hij was gewoon my beste friend geweest. Echt goed band tussen hem en ik. Dank je wel Sony, T-mobile en speciaal dank aan myn lieve man :muah: maar nu heb nieuw Samsung GT-C3300k Star Mini en Hi en you know Sony..het is in roze ook nog ๐Ÿ˜‰ Ff wat anders he! beetje girly en vrolijk, mag toch?! Verder moet ik nog leren met alles en bovendien aanwennen want het is niet makkelijk overstap naar andere programmas. Allemaal zijn weer anders maar ben blij met myn nieuw mobiel en dat heb ook nodig. Nogmlaas bedankt myn lieve man. :muah:

Vandaag is official to say goodbye to my oude mobiel. Bye…byeeeee….bye! :doei:
Nu word je als speelgoed voor Djess dus ik kan je nog wel zien en vasthouden ๐Ÿ˜€

Share
Previous Post Next Post

You may also like