Follow:

HALO SELFIE LIGHT

Halo Selfie Light
Het geheim van een perfecte selfie – dat zal elke professionele fotograaf bevestigen – is de belichting. Vooral nu in herfst/winter tijd is het moeilijk om een mooie foto te maken. En ik maak foto vaak met mijn smartphone. Er is nu een handige gadget die je voor de camera op je mobiel. Zijn jullie benieuwd naar? Kijk snel verder

Halo Selfie Light
Een paar dagen terug ontving ik te review deze handige gadget Halo Selfie Light voor mijn smartphone. Deze Halo Selfie Light is een mobiele versie van de belichting die fotografen al jaren gebruiken. Het zit in stevige doos met daarin een Halo Selfie light en een USB kabel meegeleverd (handig), wel alleen kort kabel.

Halo Selfie Light
De achterkant is er een clip waarmee je hem bevestigt, aan de onderkant van de ring heeft een rubberen anti-slip laagje zodat het scherm niet beschadig voorkomt. Deze Halo selfie light heeft maar liefs 36 ingebouwde leds en 3 instelbare (die ini mini knopje) helderheid niveaus zorgen ervoor dat de belichting altijd optimaal is, ook in omstandigheden met minder licht. Aan de bovenkant vind je USB port, je hoeft dus batterijen niet nodig.

Halo Selfie Light
Mijn smartphone was gevallen toen ik hem net ontvangen maar gelukkig werk de camera prima.

Getest op sterren zoals zoals Beyonce valt nog af te wachten, maar het is wel een goede raad: “put a ring on it!” Ook andere bekende Instagrammers zoals Kim Kardashian en supermodel Alessandra Ambrosio zweren al bij de nieuwe techniek.

Untitled
Selfie zonder en met selfie light.

Halo selfie light is een gloednieuwe accessoire is voor € 24,95, te bestellen op webshop Coolgift en hij is geschikt voor elke smartphone maar hij kan ook gebruiken voor camera op laptop en handig om mee te nemen.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like