Follow:

Fashion friday : Dress Tawny Port

vest
Jurkje draag ik niet zo vaak vooral in de herfst/winter seizoen. Niet omdat ik niet wil maar omdat ik niet tegen de koud kan. Toch heb ik afgelopen week bestelling geplaatst en ik heb een jurkje met lange mouwen gekozen. Ik show vandaag outfit aan jullie.

vest
Ik koos dit jurkje omdat lange mouwen en de nek is niet laag. Met dit koud wind/weertje doe ik liever mijn nek dicht. Ik kan niet tegen koud wind/weertje. Thuis draag ik een dikke vest aan hoewel de verwarming warm genoeg is (misschien moet extra hoog 30grade ofzo maar dan doen wij niet want toch niet zo ook lekker als thuis te warm is bovendien anders wamr dan gewonde natuur warm).
vest
Ook ben ik opzoek naar lange vest, niet te lang en niet te kort en graag steekzakjes aan de voorkant of zijnkanten. In dit geval zakjes zijn handig voor mij. Ik heb deze vest gekozen omdat er zijn twee zakjes aan de voorkant
vest>vestvestvestvest
WEARING : Vila jurkje | Vera moda vest | Ketting ebay | Legging onbekend | Oorbellen Noelia thames | Armdandjes biba

Photography : Dhinivh – Canon 600D + Yongnuo 50mm

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like