Follow:

HappySoaps producten bij de Etos

2022-Happy-Soap10a

Hoi..hoi….! Weten jullie waarschijnlijk al HappySoaps producten? Happysoaps, het grootste 100% plasticvrij verzorgingsmerk van Nederland, ligt nu met verschillende producten zaols Body Wash Bar en Body Oil Bars bij de Etos. Ik zelf ken al dit merk maar nog niet alle HappySoaps producten heb ik. Vandaag laat ik aantal HappySoap producten zien. Kijk je mee

2022-Happy-Soap10aaa HappySoaps producten zitten in de gerecycled karton. Behalve de tandpasta tabs zit in een glazen fles met dop van kurk.

Cleaning tabs Combipack €6,99

2022-Happy-Soap10ab Cleaning tabs combipack bevat vier verschillende tabs: een Allesreiniger (Flower Power), Keukenreiniger (Herbal Fresh), Glasreiniger (Sparkling Mint) en Sanitairreiniger (Royal Freshness). Er zitten ook vier label die je schoonmaakflessen erop plakken. Er zitten vier gekleurde stickers voor schoonmaakflessen (blauw – glasreiniger, orange – Sanitairreiniger, geel – keukenreiniger en roze – allesreiniger). Dankzij verschillende kleuren label weet je welke flesje ga je gebruiken om huis schoon te maken. De kleuren van de stickers zijn hetzelfde verpakking van de tabs zelf.
Vul de schoonmaakfles 750ml, voeg een cleaning tab toe. Laat even in 10 minuten daarna even schudden voordat je ga gebruiken. Deze Cleaning tabs combipack is handig om kennis te maken of als cadeau te geven. Want er zin vier verschillende cleaning tabs voor je huis.

HappySoaps Body Wash Bar – Fruitful Passion €6,99 (100gr)

90-110 wasbeurten Voor ieder huidtype 2022-Happy-Soap10ac Deze body wash bar Fruitful Passion bevat shea butter die de de huid verzacht wordt. De kokos- en olijfolie geven een optimale voeding en hydratatie. Deze Body Wash Bar ruikt zoet en fress tegelijkertijd, heerlijk naar passievrucht. Vroeger toen ik klein was, gebruikte ik altijd body wash. Dit is soort jeugdsentiment voor mij. Dus ik weet het hoe ik de body wash bar gebruik. Het is makkelijk verschuim de bodywash bar tussen je handen, was je lichaam met het schuim maar het kan ook de body wash bar op de lichaam langs, dat doe ik altijd als ik wash bar gebruik (behalve was bar voor het gezicht). Daarna afspoelen. Het schuimt goed en heerlijk zachte huid na gebruik. Deze body wash bar is drie tot vier plastic douchegelfelssen. De body wash bar is geschikt voor alle huidtypen. Er zijn 14 verschillende geuren. Ik ben benieuwd naar andere geuren.

HappySoaps Shampoo bar – La Vie en Rose €7,99 (70gr)

90-110 wasbeurtenGeschikt voor alle haartype 2022-Happy-Soap10ad HappySoaps Shampoo bar La Vie en Rose is felroze kleur en heeft echte roses aan de bovenkant. Het product bevat Shea butter, Quinoa en Olijfolie. De shampoo schuimt goed en heerlijk geur en je kunt er echt veel wasbeurten mee doen. Mijn haar voelt heerlijk. Er zijn 16 varianten HappySoaps Shampoo bar. En het is geschikt voor alle haartype.

Tandpasta Tabs – Met Fluoride – Spearmint €5,99 (62 tabs)

2022-Happy-Soap10ae HappySoaps tandpasta tabs zit in een handig flesje. Er zitten 62 tabs in. Ik ken dit soort tandpasta tabs al maar dan andere merk. Dus ik weet het hoe het werk. Stop je een tab in je mond, kauw hem fijn en poets je tanden maar. Ik ben dol op tandpasta met frisse smaak van pepermunt. En deze heeft heerlijk frisse pepermunt smaak, reinig prima. De tab is niet hard, kauw makkelijk. Na tandenpoetsen spoel ik daarna altijd met water. Als deze op is, kan je navulverpakking tandpasta tab kopen. Er zijn twee smaken beschikbaar maar dan zonder fluoride.HappySoaps producten kan je nu bij de Etos bij jou in buurt kopen.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

bevat affie links
Share
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge