Follow:

Betty`s nature Aloe Vera Face Wash

2022-Aloevera-Face-Wash8a hoi..hoi….! In de morgen en in de avond graag was ik mijn gezicht eerst voordat ik gezichtsverzorging gebruik. Al een tijdje gebruik ik Betty`s Nature Aloe vera face wash. Vandaag blog ik hierover. Lees je mee

2022-Aloevera-Face-Wash8aa 2022-Aloevera-Face-Wash8aaa Dit merk kende ik al want ik heb aantal Betty`s Nature producten. Dus dit merk niet meer nieuw voor mij maar ik ben wel erg benieuwd naar deze face wash en bovendien heb ik nodig. Dus toen ik bij de Action was, nam ik deze mee naar huis. De face wash zit in een tube met klikbare dop. Handig. Er lag nog aluminium folie als je de dop opendraait. Dat is goed. Een zachte gel en schuimt goed. Het heeft aangename geur. Na gebruik voel mijn gezicht lekker schoon en zacht aan. Dit product is geschikt voor alle huidtypen. Een hele fijne product en voor de prijs zou ik hem niet laten liggen.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin ?

disclaimer | privacyverklaring.

bevat affie links
Share
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Saskia

    Fijne tip, dank!

    08 October 2022 at 20:17
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge